2016. április 23., szombat

Dm sminkelés

Kata (régi szomszédasszonyom – zárt a blogja van) volt ilyen Dm sminkelésen, és beszélgettünk róla, aztán kiderült, hogy még lehet jelentkezni, így hát kihasználva, hogy jött Anyósom íziben jelentkeztem is péntekre a Pólusba. Nos csiszre, de nagyon pontosan érkeztünk, még az előtte fotó is belefér…sminkes sehol, Dmes hölgyek nem tudnak semmiről, abszolút meglepetésként éri őket, hogy ma ott sminkelés lenne. Nos aztán jött egy másik hölgy, ő legalább mondta, hogy hát már más is kereste ma a sminkest. Na előkaptam a telefonomat, mutattam a mailt, hogy ide szól és jó időpontban vagyok ott. Elkérte a telefonszámomat, aztán elnézést kért, és ezzel elköszönt…nyilván azóta sem hívtak. Mit mondjak nem esett jól, főleg, mert nem ezt szoktam meg a DM-től.


Sebaj eltiportunk vacsorázni, s amíg vártunk a kajára nézegettem az időpontokat és találtam is szombatra egy megfelelőt…hát bejelentkeztem…Stop Shop Bécsi út…kutattam hozzájuk telefonszámot is, mondván odacsörgök előtte, hogy van-e sminkes. 


Nos a telefont azt senki nem vette fel. Ellenben jóval korábban érkeztünk és volt sminkes és még szabad is volt, így előbb neki tudott állni. Megkérdezte miben segíthet….ez mondjuk kicsit vicces kérdés, tekintettel arra, hogy sminkelésre jelentkeztem, de be tudtam lány zavarának, hogy korábban érkeztünk. Így megbeszéltük, hogy vad (!!!), bulizós, akár extrém sminket szeretnék, mert a hétköznapiban teljesen tudom mit szeretek. 


Nos hát nyilván a képek alapján mindenki meg tudja ítélni maga is, de szerintem ez a smink simán elmegy hétköznap is (egy gyanútlan szerdán…ahogy a fent említett szomszédasszonyom fogalmazott). Régóta keresem a számomra tökéletes vörös rúzst…reméltem, hogy legalább abban eltaláljuk a dolgot, de nem. (Aztán később a délután folyamán Yves Rochernál megtaláltam). Szóval a sminkelés maga jó volt…megtudtam – amit mondjuk eddig is tudtam – hogy jó állapotban van a bőröm, nincs érdemben szükségem alapozóra (BB vagy CC krém maximum), de azért adott mintákat, hogy próbáljam. Heti egyszeri bőrradírozást (kis kanál méz durvább szemcsés cukorral, vagy sóval elkeverve, bemasszírozva, kicsit hatni hagyva), illetve hidratálást javasolt (ajánlott krémmárkát…nem Dmben kaphatót). (Kozmetikus volt a sminkes lány, ezt azért érezhető volt a beszélgetésen ;)) Kaptam az alábbi képen is látható kitöltött lapot, hogy miből mit használt. Nagyjából fél óra alatt végeztünk is, aztán elköszöntünk. 


És akkor íme, hogy kb. mit szerettem volna magamon látni….Ezt egy másik dm-ben fotóztam ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése