2016. április 7., csütörtök

Ovis fotózás - 2016. tavasz

Ma átvehettük a tavaszi ovis fotózás képeit. Szerintem egész jók lettek. Mondjuk azzal továbbra sem értek egyet, hogy kész csomagot kapok....nincs lehetőségem eldönteni, hogy mit is kérek és mit nem (az őszinél legalább van x-elési lehetőség), illetve, hogy nem látom az összes képet....mert azért lássuk be nem kizárt, hogy van, amelyik nekem jobban tetszik, mint a fotósnak. Na mindegy is. A lényeg, hogy idén is megvannak az emlékek...a bölcsiben is lesz nemsokára ;) 


Tesók 1.0

Tesók 2.0

Zsebi laza

Zsebi közelről
Bogyó laza

Bogyó közelről

(Amúgy nem azért szoktam ragaszkodni hozzá, hogy meglegyenek ezek a képek, mert nem tudunk itthon jó - adott esetben sokkal jobb - képeket is készíteni a fiúkról, hanem azért, mert az ovis fotózás emlékét nem tudjuk itthon megadni...és magamból indulok ki, mert én még mindig mosolyogva nézegetem az egy szem ovis fotózásom emlékét  (és idézem fel vele magamban magát a fotózást, mert hogy arra kivételesen emlékszem...nem az egészre, de villanásokra, jó élményre) :P ....Ha nem felejtem el, akkor majd felteszem a képeket (apáét is)....jah ezt azért véstem ide, mert egyik anyuka mondta, hogy ők nem kérték, mert apuka fotós és tud jó képet csinálni a csemetéről (most hagyjuk a fotós munkásságról, meg a ki mindenki nevezi magát fotósnak témáról a véleményemet.

4 megjegyzés:

 1. Én még baromi mérges vagyok, mert a 26 gyerekból 6-an voltak a csoportban, és az egész oviban ez volt az átlag, és nem volt pótidőpont😠 Nagyon cukik a srácok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt is gyér volt az érdeklődés, csoportkép nem is készült :(

   Törlés
 2. Zsebi mennyire rád hasonlít, Bogyó meg - ha jól látom - titta apja...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zsebi mind a kettőnk...változó, hogy kire jobban. Bogyó tényleg tiszta apja. :) Mazsi aki meg rám jobban ;)

   Törlés