2017. május 16., kedd

Napi pillanatok #20170516

4 körül ment fel apa egyszer Bogyihoz, de sikerült visszaaltatni, utána Zsebi érkezett fél6 után valamivel. Akkor már nem aludtunk vissza, csak kuckóztunk háromnegyedig. Utána indult érdemben a reggel, indítottam a háztartás magától működő részét 😉 Összepakoltunk…igen segédem is akadt. Végre eljutottam oda, hogy felvegyem a nude cipőmet. 😉 Aztán végülis egész flottul ment a készülődés, bár így is kellett párszor szólni mire sikerült elindulni, apa is később indult, mint szeretett volna, meg Zsebivel is volt egy körünk a mit vesz fel és mit nem témában, de azért a bölcsiben kezdtünk. A nagyok tündéri nagy cuppanóssal köszöntek el a kicsitől 😍A bölcsiben a múlt heti kifakadásomért megkaptam a beosztásomat….tegnap reggel Kriszti néni nem mert szólni, Meli nénivel üzenték, hogy megbántottam őket, meg hát beszoktatós anyuka előtt mondtam az egészet….hát mondtam, hogy tudomásul vettem….az senkit nem érdekelt, mikor engem bántottak meg nem egyszer amióta oda járunk, a beszoktatós anyuka meg szokja, mert úgyis ezzel fog szembesülni ő is…és ahogy KáeM fogalmazott, ha szégyellni kell, akkor az már nagyon gáz (és tényleg gáz). Mazsika ügyes volt egyébként. Utána az oviban is egészen gyorsak voltunk. Befelé jövet még beugrottam a Mc-be, mert apa nem kapott pingvint és gondoltam hátha én még kapok, de már abban sem volt, ahol én voltam. Még a liftben voltam (jócskán korábban) amikor már hívott a főnökasszony, hogy ő most dugóban ül és a navi szerint még jó darabig nem is fog beérni, szóval szervezzük át a napot….így lényegében negyed9től egy tömény rohanásban voltam…és ez nem sokat változott a nap többi részében.


Pár perccel később tudtam csak haza indulni, mert jött egy régi kolléga látogatóba. Gyorsan süvítettem haza, még gyorsabb Tesco, hogy legyen nasi, aztán haza a macskáért. Utána Mazsiért, aztán a kozmetikába... egész jól tűrte egy karmolással és egy nem túl durva harapással megúsztam a rettenet kupac szőr eltávolítását...pici maradt a nyakán, és a karmokat elfelejtettük, de már végképp full ideges volt...én meg élni akartam 😂 Mazsi tündéri, okos nagyfiú volt, nagyon szépen viselkedett. Utána hazadobtuk a macskát nehogy megfőjön a kocsiban, majd irány a nagyokért az oviba. Ott már a végső összevont csoportban voltak, így alig akartak elszakadni, Mazsit is beleértve. Itthon még kint maradtak játszani én összeötleteztem a vacsit ( a szokásostól eltérőn nem volt tervem), majd mikor annyira feltámadt a szél hogy arrébb dobta a kis házat, akkor beparancsoltam őket. Mesét néztek, kémeset játszottak, miután apa hazaért hokiztak fagolyóval (ahogy Cipi javasolta). Vacsiztunk, pancsi (nyilván összevesztek/vesztünk). Flott, gyors, ügyes és hisztimentes körömvágás a két kicsinek kézen-lábon (Zsebi a kezén még mindig rágja😔- amikor "lakkozzuk" akkor jobb, de nem igazán hagyja kikenni, mert az csajos 😖 a lábán nem kellett vágni) mese, ágy. 

Legjobb-legrosszabb:
B: legjobb magamban játszottam az oviban a Bence tűzoltó autójával. Legrosszabb és szomorúság az volt hogy Bence nem igazságosan mondta hogy hat perces, pedig mindegyik 4 perces az enyém is. - Hogy ki mérte az időt nem igazán derült ki. Állítólag az ovis fali órán nézték maguknak) 
Zs: legjobb mikor Lacukával Vaianat játszottunk. Szomorú hogy nem volt elég hajó és nem tudott velünk más játszani.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése