2017. május 22., hétfő

Napi pillanatok #20170522

Valamivel 1/2 6 előtt ébredtem föl. Zsebi már jött le. És úgy tűnt föl már a kicsik is beszélgetnek. Mentek a szokásos reggeli körök, KáeM kivitte a szemetest. Én utána vittem még a fennmaradó két szemeteszsákot, meg kivittem a szelektív szemetet is😂 Ő 1/4 7 körül indult el mi pedig a szokásos/ideális 6:50kor. Gyors ügyes kör a bölcsiben, közben a nagyok cd-t cseréltek a kocsiban, ittak egy innivalót és nagyon vidáman vártak vissza (döbbenet ez néha, mert tényleg nincs 5 perc a bölcsibe be, cipő csere, puszi, bölcsiből ki dolog). Az oviban is ügyesek voltak 😍 A dugóban szokásosan reggeli, rádió és negyed 9re már a munkahelyemen feszítettem 😃 Közepesen pörgős napra számítottam... nem csalódtam. Megbeszéltem a pénteki csúszót (a munkarendemből adódik, havonta egy csúszó nap).


Hazafelé Lidl, Aldi, aztán Mazsiért, ahol kicsit beszélgettünk (nulla meglepettséggel vettem tudomásul, hogy a péntekre tervezett gyereknapi rendezvény elmarad), megkaptam a szándéknyilatkozatot is, így apa előbb odaért a nagyokért mint mi 😳Itthon elpakoltam a vásárlás, epret szüreteltünk Zsebivel, intéztük a szelektív zsákokat (avagy Zsebi tündérke üzemmódban nyomult), és revidiáltuk a vacsorafőzési álláspontunkat, a viszonylag szélcsendes időjárásra tekintettel szalonnát sütöttünk. Utána pancsi a kicsiknek, Zsebi kis segítséggel egyedül zuhanyozott le. Utána mese és altatás...a két nagyobb ismét együtt. 


Legjobb-legrosszabb
B: legjobb az volt, hogy elvittük a Ninjagot az oviba. Szomorú ma nem is voltam semmi miatt (de megint nem volt túl együttműködő, úgy kezdte, hogy meséljem el a napját) 
Zs: legjobb a délutáni alvás az oviban, mert nem aludtam semmit, mert Levivel csacsogtam, beszélgettem, csak kicsit aludtunk. Szomorú, hogy nem vihettük be a Ninjago motort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése