2017. május 23., kedd

Napi pillanatok #20170523

Fél5kor ébredtem meg első körben, de aztán visszaaludtam 3/4 6-ig. Bogyi ébredt a fiúk közül elsőnek 6:09-kor mentem fel hozzá, mindjárt fel is öltöztettem. A másik kettőt apa intézte pár perccel később. Apával majdnem egyszerre indultunk reggel, nagyon jó időben: bölcsiben kezdtünk. Meglepő módon Kriszti néni volt a reggeles és meglepő módon ettől nem volt annyira boldog Mazsika. Azért sikerült gyorsan elbúcsúzni, édesen integetett nekem az összes csemete az ablakból. Oviban is villám tempósak voltunk, már ott volt Julika óvónéni. Közepes forgalomba sikerül befelé menni negyedre már a helyemen voltam. A munkanap jóval pörgősebb volt mint reméltem. De ebédidőben megkaptam az értesítést hogy Mazsikát felvették óvodába😃😍😃 21. századi gyerek 21. századi felvételi értesítője e-mailben :P


Hazafelé befutottam a vitaminokat pótolni, meg egy gyors nasi körre a Tescóba. A bölcsiből Kriszti nénivel együtt jöttünk el. Elhoztuk, mert ma Dunakeszin dolgozik este. Nagyon örült neki, hogy együtt jöttünk, mert nagyon beszélgethetnékje volt. Az oviban tudtam még beszélni az óvónénivel meg azzal az anyukával is, akinek a ballagó gyerekének a jelét szeretném Mazsinak. A fiúk meg gyorsan spontán le szerveztek egy ittalvós bulit az egyik kis barátnak. Gondoltam átdobjuk a gyerek ülésért és mindjárt hozom is magammal, de anyukája úgy gondolta hogy haza szaladnak ruháért. Aztán közbe jött a vihar és ők csak nagy' sokára érkeztek meg. (Őszintén szólva így már kicsit kevesebb értelme volt az ittalvós bulinak, mert közös játék idő nem sok maradt)... bevallom nem értettem, hogy miért nem hozhattam el én, és miért nem volt jó, hogy egy napig a Zsebi ruháiba megy... persze mondom ezt én aki a spontaneitás Királynője (nem). Fél7re futottak be végül, így még jutott egy kis idő játszani, nasizni, gyümit enni, vacsizni (főleg, mert jól kitoltuk a fürdési időt). Vacsi után mesét néztek kicsit, aztán mikor Anyuka el a két kisebbjével, mi fel pancsolni. A nálunk szokásoshoz képest későn kerültek ágyba, és későn is aludtak el. Zs és L egy ágyban, Bogyi alatt. 3/410kor tudtunk úgy lejönni, hogy már nem kellett visszamenni senkihez. Gyorsan és nagyon halkan megettük a mi vacsoránkat (igen, így ma duplán készült vacsora, de erre már tegnap előkészültem), amit már jóval korábban elkészítettem. Aztán zuhanyzás nélkül mentünk lefeküdni ami szintén szokatlan nálunk.

Ezt olvasgattam ma és nagyon jól szórakoztam, tegyetek így ti is ;) 

Legjobb-legrosszabb:
B: legjobb az, hogy ölellek, meg az hogy egy kicsit kocsikáztunk. Szomorú amiatt vagyok, hogy nem maradt itt a Lenó. 
Zs: legjobb amikor a Levivel itt az ágyban bohóckodtam. Szomorú amiatt, hogy Lenó nem maradt itt még játszani, meg aludni. 
És mert amúgy is terveztem és mert Zs. ragaszkodott hozzá, megkérdeztem a pizsi-party pajtásunkat is: 
Levi: legjobb, hogy néztük a Ninjagot. Szomorú amiatt voltam, hogy nem alszik itt anya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése