2017. május 24., szerda

Napi pillanatok #20170524

5.00-kor ébredtem meg, és most nem sokat maradtunk ágyban, keltünk is föl, hogy zuhanyozzunk meg készülődjünk, hogy mire fiúk felébrednek már nagyjából elő legyünk készülve. Részemről ma új frizurát is próbáltam...a szokásos teljes konty helyett, ma csak félig tűztem fel.  Mazsi ébredt elsőként 6.00 körül És bement, hogy felébressze az összes többit😂 Egészen ügyesen öltöztek, készülődtek, ittak egy szívószálas kakaót, aztán indultunk is. Apa bevállalta Mazsit, én pedig vittem a három nagyobbat. 6.59kor léptünk be az ovi kapuján. Gyorsan átöltöztek, de megvártuk, míg befutott a saját óvónénink. Így hosszabban tudtunk búcsúzkodni, beszélgetni még indulás előtt (Levi mondta, hogy nagyon jól érezte magát és csak kicsit hiányzott az anyukája - ez volt az első szülők nélküli máshol alvós bulija). 7:09kor így is indultam kifelé az oviból. És kellemes forgalomban sikerült befelé jönni, így 8ra már a helyemen voltam. (Azért a reggeli belefért az útba 😛) A munkanap csendesen indult, aztán jó zizegős lett a vége…de azért szerencsére le tudtam lépni időben. Hazafelé beszaladtam nasiért a tescoba (találtam Mancs Őrjáratos joghurtot/pudingot), aztán már süvítettem is a Mazsola gyerekért. Vele együtt meg a nagyokért, akik ma hangszer bemutatóval egybekötött hangversenyen voltak. Bölcsiben is, oviban is beszélgethetnékje volt a gondozó néniknek, így csak 3/4 5-re értünk haza, pár perccel apa előtt.


Bepakoltam, még gyorsan trambulinoztam egy kört…mindig miniruhában szoktam 😛 Aztán nekiálltam a vacsinak, közben játszottam kint a fiúkkal (löktem a hintát), átvettük a szomszédasszonytól a csomagot, amit neki adott be a postás és apa nekiállt beállítani a frissen érkezett technikát…igen ez is a wishről 😛 Közben csináltam a biztonsági mentést a képeinkről...az egyik helyre legalábbis 😂 Fociztunk is, virágot is locsoltam 🌸Vacsoráztunk, aztán Zsebivel hajtogattunk papírhajót, amíg a tesói már a kádban játszottak. Aztán lefürdettem őket, vettem nekik elő ruhát holnapra, átszűrtük a fürdővizet, mert Mazsika papírhajója - persze a nevezett segítségével - úgy ázott szét, hogy apró darabokban a kádban landolt. 20:10re kerültek ágyba, ezen a ponton szóltunk a szomszédnak, hogy ugye 20 percen belül befejeződik a flexeléssel járó térkövezési akció 😳 (Ott is 3 pici fiú kb. hasonló alvási ritmussal.) Befejeződött ;) Miután lejöttünk (9 körül-kissé nehezen ment az elalvás), gyorsan beneveztem magam egy szőrtelenítésre (ha előtte nem melegítem fel a gyantát lehet kihagytam volna, de persze jobb így). Utána még elpakoltam a konyhát, becsomagoltam holnapra a kaját. Aztán végre zuhi és ágy. Még kicsit olvastunk elalvás előtt. 

Legjobb-legrosszabb:
Zs: Legjobb mikor Levit mi vittük az oviba. Meg a Mancs Őrjáratos joghurt. Meg hogy előkerül a kis tigrisem. Szomorú amiatt voltam, hogy ma nem jött haza velünk Levi. 
B: legjobb hogy voltunk oviban és nem kakiltam be, mert ez a bekakilás nem akkor volt. Szomorú amiatt voltam, hogy leestem a hintáról (mászókáztak rajta és nem sikerült egyszerre elférni - a szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése