2017. május 29., hétfő

Napi pillanatok #20170529

Többször is megébredtünk éjszaka és hajnalban, de valójában csak 1/2 6 körül keltünk fel. Innen indult a szokásos pörgős hétfő reggel. Zsebi magától lejött, hozta ruháját és tök ügyesen egyedül fel is öltözött. Aztán sorba jöttek a kisebbek is ők mondjuk nem öltöztek egyedül. Igazából nem volt semmi szokatlan, hacsak az nem, hogy mosogattam kézzel a tegnapi használt tányérokat... messze volt a mennyiség attól, hogy érdemes legyen mosogatógépet indítani. Kicsit később indultunk mint szerettem volna, de még kivakartam a kocsiból a millióegy csomagoló papírt, amit a gyerekek ledobáltak hátul. Bölcsiben keztünk, villám gyorsan beszaladtad a Mazsi, alig akart visszajönni puszit adni. És az oviban is ugyanígy jártam😃 És ugyan bejelentette Zsebi, hogy nem fog integetni, de azért ő is odajött integetni az ablakhoz😍 Ma nem volt reggeli a kocsiban, volt viszont Rádió hallgatás és jót mosolygás a gyűjtőszenvedélyeken, aztán meg a kitől mit loptak el, vagy mit próbáltak meg ellopni témán. Aztán már bent is voltam....8:24re voltam a helyem és éppen csak ledobtam a táskámat, már szólított is a boss. Avagy bumm a közepébe indult a napom és kb. ilyen is maradt. Csomó mindenre nem volt időm, amire máskor szokott. Azért háromkor léptem, mint a vihar.


Hazafelé Lidl….Aztán villám tempóban a Mazsiért és a nagyokért. Mindenki nagyon ügyes volt gyorsan tudtunk lépni. Hazaérve pedig nekiálltam a vacsinak...mindjárt kétfélének (Köszi KáeM ;)). Meg persze bedobtam egy mosást, mert M ügynöknek ismét balesete volt (nem az a baj, hogy mosnom kell, hanem ahogy ezt a bölcsiben A. néni előadta: Nem volt kedve pisilni, én mondtam neki, hogy be fog pisilni, de ennyiben maradtunk...hát wazze, akkor ráültetem). A szép adag ropogós cseresznyét Annánk hagyta nekünk a hűtőben...köszi :D  Fiuk kivonultak apával és lesték a szomszédban dolgozó bobcatat. Vacsi utána teregettem, epret szedtünk. Fiúk még játszottak kint egy kicsit Bobcateset. 3/48kor jöttek be, amikor már nagyon csíptek a szúnyogok, de bent még folytatták a Bobcat játékot legóval. Én elpakoltam, amit tegnap vasaltam és kikészítettem a ruhákat... nem csak holnapra, hanem egész hétre😃👍🏻 Utána csak zuhanyoztattam őket: mindenkit szép sorban egymás után 20:30-ra kerültek így ágyba. 

Legjobb-Legrosszabb:
B: legjobb a bobcat nézés, meg a bobcatben ülés. Szomorú amiatt hogy kint hagytuk az iceteákat, meg mert Laci kitalálása miatt széttört a láng autó. 

Zs: legjobb amikor játszottunk a munkagépekkel,  meg megnéztük a Bobcatet, meg amikor fociztunk meg az egész nap jó volt. Szomorú azért, hogy megcsípett a légy, meg azért, hogy nem nézhettük meg hogy megméri a homokot a bácsi. 

M: a legjobb amikor beültem a bobcatbe apával, mert te (ez anya volna - a szerk.) akkor nem voltál itt. Szomorú azért voltam mert apának igaza volt, amikor ránk szólt (Zsebivel majdnem kirohantak az útra egy kocsi elé:().

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése