2017. május 30., kedd

Napi pillanatok #20170530

1/2 5-kor ébredt meg először Bogyi, de szerencsére sikerült még vissza altatni. Mi 1/2 6 körül keltünk fel. Nem sokkal utána mentem fel Zsebét és jöttünk le együtt. A két kisebb végülis csak 6:20 körül kelt föl ténylegese,n miután csináltunk Süss fel napot ;) A reggeli készülődés a szokásos már-már unalmas dolog volt. Bölcsiben kezdtünk Kriszti néni volt át is vette Mazsit, Ő cserélt rajta cipőt is. Az oviban is nagyon gyorsak és vidámak voltak a fiúk 😃 Nem volt barátságos a forgalom befelé, mondjuk rám éppen nem volt igaz az sem, amit a rádióban mondtak, hogy Dunakesziről autóúton kijutni lehetetlen, de bizonyára még jó időben indultam. 8:20ra voltam bent, bár már előtte telefonáltam kollégával és ahogy beértem be is indult a pörgés és finom szólva később sem lankadt az érdeklődés. Zizegés van mindenféle témákban, mondjuk szerintem - mint már annyiszor - ismét túllihegjük a dolgokat 😛 Azért intéztem Mazsika tábori jelentkezését a munka mellett, meg nyomoztam a tegnapi víz-szállítás elmaradása után. Érdemben nem sikerült kideríteni hogy miért maradt el a szállítás, de a lényeg hogy elmaradt és hogy nem tudják nekünk hozni délutánosba már a héten, ezért nagyon siettem haza felé, hogy 15.30-ra odaérjek, mert addig van pénztár. 29re ott voltam😂 Korrekt és nagyon kedves ügyfél kezeléssel természetesen megkaptam a vizemet, még tudtam a pénztárban fizetni és be is emelte nekem a kocsiba egy kedves bácsi.


Utána még gyors Tesco, hogy legyen holnapra szendvics alap, meg persze a fiúknak egy kis nasi haza felére😃Sőt magamat is megleptem egy kis siserahad összeszedés előtti tuning snackkel 😃😂 Mazsóka már nagyon megörült nekem a bölcsiben. Meglepő módon ma kért magára pelenkát a délutáni alváshoz nagy huncutul, de persze nem pisilt bele😂  Viszonylag gyorsak voltunk mindenhol így 3/4 5-re már otthon voltunk és vetettem rá magam a vacsora főzésre. Egyszerűen oldottam meg a vacsi dolgot azzal a kitétellel, hogy egy kicsit előre dolgoztam holnapra is, hogy edzés után mégis itthoni vacsi lehessen. Apa 6ra ért haza. Kibontogatta a napi wish csomagokat, megszerelte a vízipisztolyt, betápozta a keretet (annyi jót hallottunk, meg olvastunk róla, hogy vettünk egy próbacsomagot a Bauhausban rém drágán, azt kipróbáltuk az előkertben és miután láttuk, hogy nem csak mese amiket írnak róla megvettük a nagy csomagot is a hátsó részre, csak azt már az internetről cseppet olcsóbban). 7re találtam vacsorát, de mire kint összepakoltunk, meg KáeM segített szerelni a szomszédunknak, így csak 7:20-ra ültünk asztalhoz. Utána fiúk meg szaladgáltak egy kört a full hideg öntözőrendszerben😂 Aztán nyolcra kerültek kádba, onnan meg 8:20ra ágyba. Ipad mese, összebújás és alvás. 9re értünk le...sokat beszélgettünk 😉KáeM még rádolgozott kicsit a lepésszámára én addig már lezuhiztam.

Napi mosoly rovatba: villany póznára felülteted bazi nagy pluss varjú (sajnos későn vettem észre és ahhoz gyorsan mentünk hogy lefotózzam). Meg az autón a felirat előttem (hogy jobban olvasható legyen rátettem a képre felülre is feliratot). Meg este ez a cikk....Mi nem vagyunk piszhopatal viszont egyforman gondolkodunk 😝

Legjobb-legrosszabb:
Zs: a legjobb amikor Levivel játszottam, hintáztam. Szomorú azért voltam, hogy nem mentünk el az Aquaworldbe Leviékkel (butus módon felbiztatta a barátja, miközben - ahogy ezt én sejtettem is- szó sem volt ilyesmiről és ők sem mentek)
B: legjobb a pedál volt (a szerk. értetlenkedik)...a biciklinek a pedálja.(a szerk. továbbra is értetlenkedik) De nem az volt a legjobb, hanem a biciklizés. (Kb. mint egy gyengeelméjűnek úgy magyarázta😂) Meg az oviban a duplózás, Legokat emelt fel. Szomorú azért voltam, hogy nem tudtunk nézni pókembert. 
M: nem adott érdemi választ. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése