2017. június 11., vasárnap

Az hétvégéről - 2017/23.


Péntek: ovi után játszottunk kicsit itthon, aztán Lidl, vacsi a kfcben (most éppen olyan katasztrofálisan viselkedtek, hogy elgondolkodtam a további programon). Utána elmentünk jégdiszkóba...Mazsi kb alig akart bemenni és végig hisztizte. A nagyoknak viszont sikerült találni egy titokzatos Pistit aki fogócskázott velük és aki láthatóan valami profi hokis volt. Jól elfáradtak fél10ig voltunk jégen 8 után pár perctől. Itthon csak gyors zuhi aztán zuhantak is az ágyba.

Szombat: szokásos reggel aztán 10re irány a Vasas hoki szakosztály évzárója. Mondjuk odaérve ugyanazt tapasztaltuk, mint minden eddigi hokis rendezvényen: fejetlenséget és szervezetlenséget. Aztán amíg kint a focikupa zajlott, bent tartottak egy kis focis edzést a gyerekeknek (akinek volt kedve). Apával intéztük a vasas pólókat...nekünk tudtak adni azonnal, a fiuké az edzőtáborra jön meg. Aztán 11től kezdődött a szakosztályi évzáró: Szuper Levente tartott beszédet és köszönte meg az edzők és a többiek munkáját...sajnos olyan borzalmas volt a hangosítás hogy kb. semmit nem értettünk abból amit mondott, meg hát a gyerekekkel sem volt könnyű. Utána még kaptak a törpök egy kis Vasasos ajándékot (kitűző és karkötő - ilyet magunknak is kértem és kaptam) aztán mehettek volna a jégre a szuper minik és szüleik...ezt mi már kihagytuk, ahogy az előre kifizetett ebédünket is és hazafele vettük az irányt egy mekis kanyarral ebédet szerezve. Mazsi félig bealudt a kocsiban, de aztán itthon az ebedtől felélénkült és alig akart elaludni. Nem is tartottak hosszú sziesztát. Délután gyorsan vettünk nekik fidget spinnert aztán visszamentünk a jégre. Mazsi ezúttal kapott pingvint...így lelkesebb volt, de bő egy óra után így is megunta, onnantól már csak kergetőztem vele a pálya és az öltöző között (kori nélkül is szar futó vagyok, de korival a lábamon kb. simán lesprintel a 3,5 éves koriban 😂). Apa fogócskázott a nagyokkal, de úgy másfél óra után ők is megunták és haza vágytak. Itthon ment a spinnerezes persze. Vacsi után meg a pancsi és az altatás....jó későn. Már majdnem 10 volt mikor végül lejöttem, és meg nem aludt mindenki.


Vasárnap reggel volt az évad utolsó jeges edzése. Jó korán odaértünk, így a fiúk játszottak egy léghokit és meg tudták lesni a felnőtt hokisokat a pályán, ráértünk utána öltöztetni őket. A pályán a teljesítményük kritikán aluli volt. :( Hazaérve én összedobtam az ebédet (egy részét már hajnalban előkészítettem) Tervben volt, hogy elmegyünk a ma tartandó picnic piknikre, de 12:00-16:00 között volt meghirdetve az esemény, így végülis nem mentünk, mert nem úgy jött ki a lépés. Apa füvet nyírt, így a fiúk kimentek az utcára bicajozni, aztán meg simán behívatták magukat a szomszédokhoz, így spontán mentünk mi is és megnéztük végre a házukat :) Mikor sikerült mindenkit haza könyörögni, akkor ebédeltünk, aztán alvás. Délutánra apa megjavította a kis medencét és meg is töltöttük nekik...hogy mi nyugiban tudjunk foglalkozni a naggyal, de alig fél órát pancsoltak, utána inkább jöttek segíteni. Mivel a mi kút szivattyúnk még mindig (és már megint) szervizben, így a szomszédtól kezdtük el tölteni a medencét. (Köszi itt is Rezső) Utána még játszottunk, szaladgáltunk, vacsiztunk, mesét néztünk és már mentünk is fel, fürdeni és aludni. Gyorsan eltelt ez a hétvége is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése