2017. július 2., vasárnap

Heti hetesünk 2017/26-27.

Réges-régen egy elmaradt bejegyzés, amihez voltak képek és egy félig megírt vázlat. Nem tudom folytatni, de ami megvan, azt nem akartam veszni hagyni. Így akkor csak ennyi erről a két hétről.


1. Merre jártunk? 
Otthon - Ovi - Bölcsi - Munkahely - Lidl - Auchan - Belga Sörház - Tesco

2. Mit csináltunk a héten?
Amennyit csak lehetett pancsoltunk - Az oviban is pancsolós napok voltak -  Bicajoztunk - Apa járólapozott a garázsban - Örültünk befutó szállítmányoknak a Wish rendelésből és vizes hajós játáknak - Billiárdos kimenőn voltunk - Készítettem nyári ajtó dekorációt - Komoly cuccokat zsákmányoltam a porszívó porzsákjából - KáeM mókásan mérte a napi ivását - Tettünk szúnyoghálót a bejárati ajtóra - Vettünk vicces kaspókban virágot - Játszottunk boltosat a kertben - Kaptam szép szivecskéket a telefonomra - Készre terveztük a nyári menetrendet  - Ültettem virágot és takarítottam a munkahelyemen - - Nosztalgiáztunk a bécsi kirándulásos wunderschön slefie napunkon, meg a nagyot nőtt kisfiúkon :D


3.Min mosolyogtunk?


- A kollázsban levő kép szövege a kedvencem ezek közül, bár ez nem szokott kérdés lenni felem (nem azért mert nincs hasam...dehogyis), az gyakrabban, hogy és mikor jön a negyedik...(meg anyád...majd ha te is összehoztál 1-2-n darabot) 😍 Cicának műsorozó kismadarakon... volt aki az ablakban ülő macskát hergelte a szúnyoghálón keresztül és volt hogy kiszökött a cica és ott illegette magát két madárka is...mire rájöttem, hogy mit néz annyira a macska...vetődés közben kaptam el, mondjuk esélye az nem volt szegényemnek :P 4. Mi bosszantott fel?

Bosszúság a nappalinkban a lábamba álló tűzőkapocs...nem értem, hogy került oda de tökéletesen beleállt...mondjuk még jó, hogy az enyémbe és nem a gyerekekébe


5. Mennyit léptünk?
Ki emlékszik már arra ::P


6. Legjobb-legrosszabb?

2017.06.26
Zs a legjobb a délután alvás, volt mert a kistekivel aludtam🐢 Szomorú nem voltam ma.
Bnél első körben elmaradt a kérdés, annyira beszélgettünk. Mire második körre visszaértem búvárbékabán nyomta: kiterülve aludt 😍🐸

2017.06.27
B legjobb, hogy játszottunk az oviban. Anya: Mit? B: azt már megint elfelejtettem. Szomorú amiatt voltam, hogy mérges voltál rám, hogy leejtettem a pörgettyűdet. Meg amiatt is szomorú vagyok, hogy mérges vagy, hogy elszakítottam a sátrat, eltörtem a pörgettyűt, elvesztettem a csövet...mindent elrontok (hosszasan beszélgettünk róla, hogy mi is az a bűntudat)

2017.06.28
B legjobb, hogy az oviból hazafele beszélgettünk apával telefonon. Szomorú nem voltam, csak most vagyok a cudarka miatt (ahogy asszem már említettem a viharral érkező esőt neveztem el így - a szerk.)
Zs az egész nap jó volt. Csak egy pici pillanat volt rossz: most ez a csúnya vihar.

2017.06.29
Zs: az volt a legjobb, amikor ezt odaadta az apa (fluoreszkáló spinner). Szomorú azért, hogy nekünk nincs ilyen (fluoreszkáló spinner)
M: legjobb hogy apa visszaküldött az ágyba. Szomorú amikor nem medencézhettünk.
B: legjobb az volt hogy odaadtad a világítós pörgettyűt, hogy vigyem az oviba. Szomorú azért voltam hogy jött a cudarka.

2017.06.30
B legjobb az volt hogy Annával voltunk és volt áramszünet és kikapcsolt a tv.
Zs legjobb amikor megígérted, hogy megkapom a ninjagos legot a szülinapomra. Szomorú amiatt voltam, hogy már nagyon vágyom arra a legora.


2017.07.01
B apa volt ma legjobb mert ide feküdt rám, meg te hogy ide feküdtél mellem.
Zs az egész jó volt. Szomorú nem is voltam.


2017.07.02
B legjobb hogy játszottunk. Amikor felöltöztem ninjanak és bementem a trambulinba, meg a boltos meg a biciklizés, meg a biciklizés. Szomorú nem voltam.

2017.07.03
B legjobb hogy kaptunk gumi kígyót. Szomorú amiatt hogy nem kék kígyót kaptam.
Zs legjobb mikor játszottunk a kígyóval. Szomorú amiatt hogy Levi ma bölcsiben volt. Miért nem oviban?

2017.07.04
B legjobb mindegyik amit csak csináltunk minden jó volt. Szomorú az volt hogy nem kint ettünk a srácoknál.
Zs legjobb amikor a srácoknál mentem bent azzal az izé ribibambival (???homályban vagyok, hogy ez mi is akart lenni - a szerk.) szomorú amiatt voltam hogy nem lehetett több ideig maradni a srácoknál.

2017.07.05
B legjobb a kis Lacuval két vödörrel darazsakat fogdostunk. Szomorú hogy nem fogtunk tücsköt.
Zs legjobb Lacuval a vár építés. Szomorú az volt amikor Bogyó belevágott a kezembe.
7. Mit ettünk a héten?

2017.06.26 Hétfő: Paradicsomleves és túrófánk (a család édesen ette ilyen-olyan öntettel, csak én ettem tejföllel, sajttal és pirított sonkával)
2017.06.27 Kedd: Rántott sertés comb és sajt, krumplipüré illetve görög saláta
2017.06.28 Szerda: Villámgyors vegyes gyümölcsleves, Zöldfűszeres csirkemell rizzsel
2017.06.29 Csütörtök: Ördögi spagetti
2017.06.30 Péntek: Fiúknak maradék spagetti/Mi a Belga Sörházban ettünk Gödön
2017.07.01 Szombat: R: Kalács E: Bableves és palacsinta (nutellás a fiúknak, diós nekem) V: Nyomott melegszendvics
2017.07.02 Vasárnap: R: Gofri E: Párizsias csirkemell, krumplipüré és vitaminsaláta Nasi: Aszalt gyümis keksz, fahéjas karika és némi mogyorós chipsz V: Hideg vegyesek frissen sült kenyérrel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése