2017. július 4., kedd

Ti mivel turbózzátok fel a gyerekeket?

Erről a témáról már nagyon régen terveztem írni, mert sok-sok megkeresés érkezett már, meg úgy egyáltalán jó lesz emlékezni.

A fiúk immunrendszerét igyekszünk topon tartani, bár néha elgondolkodom rajta, hogy ha ilyen vitaminozottság mellett is van betegség, akkor mi lenne, ha még ezt sem kapnák. Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem, hogy mit is kapnak.Napi szinten már jó ideje az alábbiakat. DM - multivitamin gumimacik; BioTech C-500 - rágható c vitamin; DM - Napocskás D-vitamin; Protexin Junior rágótabletta 

Több orvos egyetértésével és jóváhagyásával (még mielőtt bárki megkérdezné, hogy mitől vagyunk annyira bátrak, hogy a későbbi kortól ajánlott vitaminokat adjuk a fiatalabb gyereknek is).

Ezek így mondjuk kb. beváltak...nem állítom, hogy egyáltalán nem betegek, de viszonylag gyors lefolyásúak az átlag betegségek. 

1 megjegyzés:

  1. nálunk a dm gumimaci megy, d vitaminból a cseppeket kapják, amiben k vitamin is van (gal vital d+k extra), kapnak még halolajat, és bimuno rost flora nevű "probiotikumot". Ois időszakban az immunotrofina cuccot is

    VálaszTörlés