2017. július 10., hétfő

Zsebi ovis "torta"

Mivel a mi ovinkba nem szabad tortát bevinni, csak csomagolt nasit, így ki kellett találnom valami kreatívat, hogy mégis torta lehessen a torta. Gondolkodtam papírból hajtogatott szeletekre....cak hát az úgy elég kevés, még akkor is, ha így nyáron erősen csökkentett létszámmal mennek...vannak vendégek másik csoportokból. Nem szeretem, de a nemes cél érdekében előrehozzuk kicsit a szülinapot és az ovi szünet előtti utolsó napon ünnepelnek (július 28)...ígérem beszámolok róla, hogy mekkora siker volt a nem torta torta.


Az elkészítéshez vettem az Auchaban egy teljesen egyszerű párszáz forintos kerek tálat (2,8l), aminek a nagyobb részét lefújtam fehér festék spray-vel. (Elmulasztottam előtte lefotózni). Aztán kerestem a neten nyomtatható gyertyát. Kicsit megszerkesztettem, aztán kinyomtattam, kivágtam és kicsit félretettem. A torta tetejét (ez volt a doboz alsó fele eredetileg ugye) megtöltöttem apróbb egyenként csomagolt édességekkel és rácsuktam az alját (eredeti teteje). Körbe tekertem zöld szalaggal és készítettem hozzá egy szép nagy zöld masnit (mint a villás technika kis szalagnál, csak két üvegen ezúttal)....most éppen a zöld a kedvenc színe Zsebinek, aztán a tetejére ragasztottam a gyertyákat. Szerintem tök menő lett :)

Remélem az ünnepeltnek is tetszeni fog. Illetve, hogy sikerül kapni majd pár képet az átadásról és az ottani ünneplésről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése