2017. szeptember 20., szerda

#20170920  • Ma sikerült időben beérni, így kimaradt a képen látható poén az instámról :P (Fordításban: Főnök: Már háromszor késett ezen a héten. Tudja mit jelent ez? Én: Hogy még csak szerda van!)
  • A fiúk nagyon lelkesen mentek oviba ma is...édesek voltak, a nagyok vitték a tegnap kapott pajzsokat-kardokat és mindjárt csináltak is előadást...az ott lévő többi gyerek (Mazsit is beleértve) szépen körbeülték őket, ők meg nyomták a látvány harcot...kár, hogy nem fotóztam le őket.
  • Apa korán indult haza, hogy összeszedje Bogyi új kapus cuccait. :) Mindjárt össze is szedte a srácokat és neki is álltak otthon gyakorolni, bár a kapus cucc csak azután került Bogyira, miután én is hazaértem. És neki ma nem volt nagy kedve gyakorolni, de Zsebi végig nyomta a délutánt csak úgy lőpadozni, kapura Bogyinak, meg még kint az utcán is cselezni-passzolni...marha fáradt is lett estére, lényegében már csak hisztizni tudott :( (Nehéz még neki megérteni, hogy nem marad le semmiről, ha szól, amikor fáradt).
  • Én hazafelé tankoltam...igen ilyen kis pontosan...és még cukiság kekszet is kaptam a pénztárostól :)))
  • Otthon kicsit fotóztam, videóztam őket, aztán nekiálltam a vacsinak: töltött padlizsán (a fiúk mondjuk nem voltak hajlandóak enni belőle, inkább virslit kértek:()
  • Illetve csak úgy mellékesen megcsináltam az idei adag sütőtök lekvárt is :)
Legjobb-legrosszabb:
Ma próbálkoztam Mazsival is, de nem kaptam értelmes választ. 
B: Legjobb az oviban, hogy elvihettük az új esernyőket és a lovagi ruhát. Itthon meg, hogy kaptam új kesztyűket és új mamutokat. 
Zs: Legjobb amikor Levivel játszottam pénztárost. Itthon meg a benti gyakorlás, meg kint az utcán a játék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése