2017. szeptember 23., szombat

#20170923

  • Mivel Bogyesz reggel nem tudta úgy megfogni az ütőit, hogy megnyugtasson, osztódtunk és amíg apáék mentek edzésre a Jégpalotába, mi mentünk a helyi ügyeletre. Ott megnézte egy nagyon kedves doktornő és mondta, hogy nincs törés, nem kell rtg, Voltaren-fásli- felkötés mára és holnap mehet a meccs. Átnyargaltunk a Jégpalotába, mire odaértünk kissé feldagadt neki, így kapott reggelit és tovább léptünk...Madarászban kezdtünk, de ott nincs hétvégén ügyelet, Heim Pálba küldtek. Szerencsénk volt, gyorsan sorra kerültünk. A doktornő nagyon kedves volt. A rtg-re picit várni kellett, mert  - számomra természetes módon - előre engedtük a pici babát. Bogyesz végig sírta hisztizte a röntgent, de azért jól sikerült a kép. Végülis azt kaptuk, hogy kímélje ma, aztán ha nem fáj neki, mehet a meccs holnap és jövő héten még kímélje, legyen felkötve. 
  • Hazafelé vettünk fáslit, intéztük a tisztítót.
  • Aztán megfőztem a párhuzamos ebédet....két éve is sütőtök-krémlevest és palacsintát ettünk ezen a napon. Idén mondjuk a legegyszerűbb verzióban készítettem a levest (megfőztem leves kockás vízben a felkockázott tököt, majd krémesre dolgoztam tejszínes krémsajttal és némi tejjel, adtam hozzá gyömbért, sót és átforraltam. Levesgyönggyel, krutonnal és kevés tökmagolajjal tálaltam) a palacsintát meg szénhidrát csökkentett lisztből sütöttem.

  • Kérésre kívánságra összedobtam egy muffint is...mert hogy Bogyesz elújságolta, hogy ő muffint reggelizett, erre persze mindenki szeretett volna. 
  • Én a villám ebédem után elmentem Speedfitnessre...avagy back to the basics...mert hogy ezzel a mozgás formával kezdtem, Zsebi és Bogyi között anno :) 
  • Délután KáeM ment el kicsit szusszanni...sokat volt a héten a fiúkkal egyedül, így hozott zuhanyfejet, mert a régi színváltós csoda tönkre ment és rém idegesítő hangja volt.
  • Mivel ma délután lett volna a szülinapi buli, felhívtuk Facetime-on az ünnepeltet, hogy megköszöntsük, nem volt hosszú beszélgetés, mert valamiért nem láttak minket, meg nagyon el is volt foglalva az ajándékkal játszással :D
  • Fiúkkal néztünk mesét, beszélgettünk, játszottunk.
  • Vacsira melegszendvicset készítettem.
  • Mostanában ritkábban pancsolnak kádban, inkább zuhanyozni szoktak, így ma este különleges boldogság volt, hogy lehetett pancsolni....persze ázott is a fürdőszoba :P Jaaa és a képen minden gyerek rám néz...a kis renitens szerint ő is rám néz éppen :P
Legjobb-legrosszabb:
Zs: Legjobb amikor most apával néztük a hokis videókat. Szomorú csak amiatt voltam, hogy Bogyónak orvoshoz kellett menni. Én féltem a testvéreimet, nem olyan vagyok mint GL. (kimondta a teljes nevet - a szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése