2017. szeptember 24., vasárnap

#20170924

 • Meglehetősen korán indult a nap, ennek ellenére lassan ment az öltözködés...Mazsi pl úgy érezte egy cicafüles hajpánt pont kellő öltözék lesz mára :P
 • Reggelihez elugrottam tescoba péksüteményért...a fiúk vaniliás-mazsolás csigát kaptak, mi meg hideget ettünk. 
 • Utána felmatricáztam a fiúk sisakját, majd gyorsan összekaptam a lakást, majd nekiálltam az ebédnek. És már be is futottak a vendégeink. A fiúk nagyon boldogok voltak a hölgyek láttán és többnyire cukin játszottak Ninával vagy legalábbis mellette.
 • Ebédre indiai vajas csirke készült, rozsos naannal. Jól sikerült, bár kissé elmértem a mennyiséget. 
 • Délután a gyerekek aludtak, mi beszélgettünk, részemről pakoltam is kicsit, meg lakkoztam magamnak szurkolói körmöket. ;)
 • A két nagy hamar lejött, Zsebi állítólag nem is aludt...nyilván izgult.
 • Délután még játszottak kicsit a gyerekek, aztán elköszöntünk Móniéktól és nekiálltunk készülődni, megmutattuk a családi díjakat, hogy mit kapnak, ha jól dolgoznak....lego volt a nagyoknak, Zsebi azzal tudta kiérdemelni, ha ő vezeti a legtöbb támadást, Bogyi azzal, hogy több támadás véd ki, mint az ellenfél kapusa, Mazsinak görényes könyv és azzal tudta kiérdemelni, ha ő a legügyesebb szurkoló...miután ezt megbeszéltük, már indultunk is.

 • Kicsit korán értünk a Jégpalotához, de ez nem volt igazán gond. Nehézkesen, de megtaláltuk az öltözőt, aztán volt a nagyoknak egy száraz bemelegítése, majd öltöztettük őket és már vittük is a pályához. 3x18 perc meccs következett. Az első után volt 10 perc rolba szünet, a második és harmadik között csak annyi, amíg pályát cseréltek a játékosok. Harmad pályán játszottak. Bogyi zseniálisan védett....nyilván kapott gólokat, Zsebi kiemelkedően szépen védekezett és támadásait is szépen vezette fel. Azért a harmadik meccs végén már látszott a fáradtság rajtuk...Bogyi ugye kapusként folyamatosan pályán volt és Zsebi is több sorban játszott, mert egyel kevesebben voltak. A harmadik meccs után még volt aki pályára lépett, így mi a díjátadóhoz képest egészen korán készen voltunk. De szerencsére korábban is kezdtek és nem mi kaptuk utolsónak az érmeket, okleveleket. :) Hősök voltak a fiúk, hihetetlenül büszkék vagyunk rájuk és mélységesen egyetértünk edzőjük Adri néni facebook bejegyzésével (a díjátadós csapatkép szövege volt): "Mikor eljön az a pillanat, hogy semmi mást nem érzel csak mérhetetlen büszkeséget!!! A legkisebbek akik a legnagyobb szívvel küzdöttek ma a pályán "
 • Mi még ezek után nem voltunk eléggé kimerülve (különben de), nyomtunk egy kört a szomszédos utazó vidámparkban. Ment egy kört a kis sines mókán...Zsebi versenyautózott, Bogyesz és Mazsi egy közös kamiont választottak. Aztán Zsebi és apa mentek a dodgemmel, majd Zsebi maradt velem és Apa ment a kicsikkel is egyet. 
 • Hazafelé Mc....mert megérdemelték...én próbáltam egészséges szendvicset választani, de soha többet, mert borzalmas volt. 
 • Gyors zuhanyzás és után még gyorsabb lego építés...tekintettel arra, hogy Creator legot választottunk ez nem volt annyira egyszerű...Zsebi cabriot épített apukájával és bobcatet Bogyesszal....Mazsi meg várt, többnyire türelmesen. 
 • Még játszottak kicsit a kész legokkal, elvileg addig, amíg olvastam a göris meséket, de azt érdeklődés hiányában nem olvastam :P
 • Utána még kiteregettem és egy röpke pillanatra azt gondoltam, hogy összepakolom holnapra az uszis cuccomat, de aztán tekintettem a lakás állapotára és a hétfőre ezt elvetettem....Anna takarítani jön, nem pakolni :P
 • És még ez is jött a neten....hihetetlen jót mosolyogtam rajta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése