2017. szeptember 25., hétfő

#20170925

  • A tegnap délután/este elmaradt dolgok pótlásával indult a reggel, meg hétfőhöz szokásosan pakolással, kuka intézéssel, ma éppen oklevél laminálással is.
  • Ma szerencsém volt forgalom teljesen barátságos volt, így teljesen időben beértem és egész szolidan indult az egy hónapos őrület. Mondjuk volt egy pont amin nem kicsit kattantam ki, mert hát a tavasszal egy hónapra befoglalt tárgyalóból ne akarjanak már adhoc három nap alatt kitenni.
  • Hazafelé gyorsan ledobtam a laptopot itthon, aztán már mentem is tovább a fodrászhoz...2,5 óra volt a mosás-vágás-szárítás dolog, azzal, hogy Niki közben elszaladt a gyerekekért az oviba. De így legalább Emmával is tudtunk fotót csinálni :)
  • Apa intézte a fiúkat, ő vitte jeges edzésre, meg után villámvetkőztetésben szárazra is (10 perc volt csak a két edzés között...ez persze egy gyerekkel nem vészesen kevés, de hárommal :S), aztán mikor odaértem segítettem elpakolni a cuccokat, meg ki a kocsihoz, még kicsit tekertünk ott, aztán én Mazsival eljöttem haza....nem voltunk 10 perce otthon mikor befutottak a nagyok Apával.
  • Gyors vacsora a fiúknak: virsli, aztán zuhanyoztattam, fogat mostunk, közben apa a átszerelte Bogyi házi kupás legoját ;) (Creator ugye...és elsőre mást kért, aztán mégis inkább ugyanazt, mint Zsebi) Kicsit még játszottak a legokkal, meg olvastam mesét. Aztán altatás.
  • Apa utána vacsorázott...szintén virslit, én nem kívántam semmit, így kimaradt a vacsi. 
  • Amíg én az óvónénivel chateltem és keresgéltem a zenéket a Mihály napi vásárra péntekre, addig KáeM elment hokizni. 
  • Még kicsit neteztem az ágyban...úgy látszik ez ilyen macskás nap...a reggelit egy ismerősnél láttam Instagramon, az estit Anyósom küldte facebookon :)

Legjobb-legrosszabb:
Zs: Legjobb, mikor Levivel játszottam. Meg hogy Alex eljött hokizni. Szomorú nem voltam. 
B: Legjobb, hogy apa jött értünk, meg hogy volt edzés. (Ez azért érdekes válasz, mert apa elmesélése alapján végig hisztizte az utat, hogy miért apa ment érte és nem szeretne edzésre menni. - a szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése