2017. október 16., hétfő

#20171016


  • Volt pár dolog a ma kezdődő Lidl akcióban (asztali lámpa, meg a lépcsőszőnyeg), amivel kapcsolatosan biztosra szerettünk volna menni, ezért munkába menet betértünk oda...de így megleptük a fiúkat is reggel...én vittem őket az oviba, de mikor kanyarodtunk be, mondtam nekik, hogy jaj nézzétek valaki a helyünkre állt...rögtön levették, hogy apa az és boldogan sétáltak befelé apával :)
  • Még a Lidl felé a dugóban volt a nagyon tipikus és nyilván bosszantó közlekedési helyzet, amikor ugye még mindenképpen belefordul a sárga lámpánál, pedig már tökre látja, hogy ezzel mindenkinek az útját el fogja állni :( Azért sikerült átjutni a fotózott zöld lámpán...mondjuk a mögöttem haladó KáeMnek már nem. 
  • A Lidl parkolóban tüzes látvány fogadott...gondolom valami vezeték kiégetés lehetett, mert nagyon egy csóvában égett csak. 
  • Egész nap annyira fájt a pocakom, hogy ma inkább kihagytam az edzőtermi edzést és végig ott voltam a fiúk mellett a jégen. Mindenki nagyon ügyes volt és Mazsi is végig pályán maradt. Mondjuk utána mikor indultunk kifelé, a lehető legrosszabbkor állított meg az egyik anyuka a telefonszámomért, a két kisebb jól el is rohant. Aztán mikor már kint mentünk, akkor meg kis híján az útra rohantak ki....volt is letolás a kocsiban, meg bünti lépcsőn ülés otthon. Vannak dolgok, amit tényleg és őszintén nem értek, hogy miért olyan nehéz megtanulni, felfogni, megérteni nekik....az autók elé rohangálás pont ilyen. Minden alkalommal, amikor ilyen helyen szállunk ki a kocsiból elmondjuk. 
  • Hazaérve (már 7 után jártunk időben) éppen csak elkezdtem készre főzni a vacsit (szombaton már megfőztem előre a tésztaszószt a spagettihez), már jött is a ClearWater Attilánk, hogy megszabadítson minket a gépezettől és a ballonoktól. Nem vált be nálunk ez a ballonos víz dolog. Nem vagyunk otthon annyit, hogy érdemben fogyjon, ahhoz meg, hogy két havonta rendeljek csak vizet kissé drága móka. 
  • Zsebi kapott egy fájdalom csillapítót, mert egyszer neki esett a palánknak még mindig fájlalta a fejét. (Edzés közben is kijött kicsit pihenni)
  • Aztán vacsiztunk, majd gyors zuhanyzás, fogmosás, esti mese (ma éppen Kalimpa) és alvás a fiúknak. Zsebi Mazsinál, mert Mazsi kérte, hogy aludjon ott. (A feje miatt nem is bántam)
  • Mire mindenki aludt, apa már indult is a saját hoki edzésére.
  • Én még elrámoltam a konyhát, beüzemeltem...kiegészítettem a nappali hangulatvilágítását. 
  • Aztán előkészültem, majd jógáztam egyet...csalóka dolog ez a jóga, olyan kis egyszerűnek tűnik, aztán meg jól átmozgat. (3 tízperces etapot bírtam) (Fotón jól látszik, hogy miért is szoktuk azt mondani, hogy a nappalink mostanában konkrétan egy hoki szertárra hasonlít:P)

/Kérésre-kívánságra vissza a napi verzióhoz;)/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése