2017. október 23., hétfő

#20171023


  • Nem keltek túl későn a tegnapi mozizás ellenére sem és mindjárt kérték újra a filmet. Nézték egy darabig, aztán indultunk, mintha oviba indultunk volna...és elmentünk az ovi mellett...mert már annyira vágytak rá, hogy legyen megint ilyen...hát kár, hogy nem csináltam videót, mert bár csak pár másodperc volt, de hogy ennyi idő alatt mennyi minden futott át a kis arcokon :) (Ők nem tudják, hogy ma hivatalosan sincs ovi...aki lebuktat, annak vége:P) 
  • Szerencsére volt olyan pékség kis városunkban, ahol tudtunk reggeli szerezni, s már a kocsiban megbeszéltük, hogy ebéd után indulunk Imamához, meg Martinhoz szülinapot pótolni...nos innentől kezdve lényegében nem lehetett bírni velük. 
  • Én összepakoltam a cuccokat, ruhákat, kipakoltam a kocsiba. KáeM pakolta a meséket az iPadokra.
  • Tegnapi maradék lett végülis ebédre, csak egy kis röstivel egészítettem ki, de kár volt, mert alig fogyott.
  • A kocsiban aludtak egy-egy órát, kicsit eltolásban ugyan, de legalább mindenkinek megvolt.
  • Után pedig magasabb szintre léptettük az autós iPadozást...mindenki megkapta a fejhallgatóját, amit már nagyon vártak, mert tudták, hogy vettünk...de csak autós/utazós használatra kapták ;) Emellett döntöttünk. Mi Auchanban találtunk rá. Nézegettünk többet, de úgy gondoltuk, hogy elsőnek ez pont megteszi, azzal a feltétellel, hogy gyerekeknek biztonságos és hangerő szabályozós legyen.
  • Jó időben sikerült megérkezni, így még a szülinapozás előtt tudtak egyet játszani.
  • Aztán persze a szülinapozás is többnyire a közös játékról szólt. Azért volt persze köszöntés (Ninnával volt egy vicces mozzanat, mert neki is vittünk apróságot, nem csak az ünnepeltnek...s mikor átadtam, mondta, hogy köszi, de már van ilyen 😂 - aztán tisztáztuk, hogy nem ilyen van :P), meg "tortázás" is...nagy sikerű kuglófot sütött Sógornőm vanília öntettel. Még visszadobtuk a fiúkat és anyósomat, aztán irányba álltunk hazafelé.
  • Szerencsés és gyors utunk volt oda is, vissza is. Kicsit pakoltunk a lakásban, vacsiztunk hideget, meg néztünk filmet (A mag), mondjuk nem jutottunk végig, mert KáeM ment edzésre, én meg még otthon mozogtam kicsit, aztán befejeztem a reggel megkezdett ágyhúzást és bele is zuhantam :P


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése