2017. november 4., szombat

#20171104


8tól volt edzés így a hétvége ellenére pörgősen indult a nap. Mazsi 25 perc után lejött a pályáról és csak hisztizett 😔 Bogyinak kapus edzés volt, de nem volt túl ügyes. Hazaérve gyorsan kitaláltam mit főzzek, majd konstatáltuk, hogy romlott a hús, így elrongyoltam Tescoba (ha már ott voltam hoztam párnát is a fiuknak...mondjuk csak kettő volt, meg új felmosót, mert a Leifheit szegény már nagyon a végét járja...mondjuk így 7 év után annyira nem meglepő). A fiuk kint játszottak mikor hazaértem. Gyorsan összedobtam az ebédet...egy óra alatt megvolt a sárgarépakrémleves és a tarhonyás hús. Zsebi kiemelkedően jól evett, de alapvetően senkire sem lehetett panaszom. 
Még a délelőtt folyamán egyszer csak előkerült Kanduszka is...jó éhes volt, így tele tömte a pocakot és csak utána játszott nagyot a fiukkal. 
A délutáni altatás már megint nagyon nehézkesen ment...nem értem, hogy mit kell ennyit küzdeni rajta mikor látványosan baromi fáradtak és tök nagyokat alszanak.
Délután KáeM ment el egy ügyintézős körre, fiúkkal addig varázs homokoztunk, meg intelligens gyurmáztunk (ez mondjuk szegény beleragadt a terítőbe....remélem ki tudom mosni). Lett még egy párna, így akkor mindenkinél ki tudtuk cserélni, vacsorára meg túróval töltött zsemle és zöldséges-sonkás melegszendvics
Pancsi és fogmosás után a két nagyobb összeköltözött Zsebihez, meglepő módon Bogyi kezdeményezésére, aztán kicsit odabújt a kicsi is, de ő nem szeretett volna ott aludni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése