2017. november 9., csütörtök

#20171109
Edzéssel indult a nap. Zsebi kapuskodott bár az ötlettől Gáborunk nem volt elájulva. Mazs 20 percet bírt, aztán hiszti és vetkőzés. Mindjárt utána indultunk a sportorvosi vizsgalatra, mert nem mert kockáztatni a forgalmat/parkolást. Jó korán ott voltunk, igy volt várakozás bőven. Aztán fél 9 után megcsinálták az ekgkat méréseket (nem mondom, hogy nagyon ügyesek voltak, Mazsi folyamatosan ficergett, Bogyó végig hisztizett, de kaptak egy csomó apróságot az asszisztens lánytól). Majd várakoztunk a dokira egy jó adagot. 9:50re végeztünk a három fiúval, a két nagy kapott pecsétet és ezzel verseny engedélyt. Mazsit az értékelhetetlen ekg miatt visszatapsolták 😔 Seprődi Bence dr vizsgálta őket egyébként és nagyon korrekt volt, mert mondta hogy ha megvan a kardiológiáról a negatív lelet és az oké. hogy játszhat, akkor gyerek nélkül megcsinálja a pecsétet. Így hát Mazsival még van kör a kardiológián...hogy mérési hiba volt vagy tényleg baja van... majd kiderül...jövő keddre sikerült asap protekciós időpontot szerezni.


Hazafele Lidl...ahol úgy indult a vásárlás, hogy a Mazsi kirohant a kocsi elé...de szerencséjére az utós figyelt. Mondjuk azért a látvány nagyon ijesztő volt, sírtam én, sírtak a tesói...csak ő vigyorgott és érezte nagyon jó mókának.😭😕 A Lidlben aztán már lenyugodtunk, ők kértek és kaptak karácsonyi dekort (eleve ez volt a cél vásárlás), meg Kinder tojást.
Lidl után sikerült elérni a gyerekorvost, aki mindjárt meg is írta a beutalót Mazsinak, így még azért is gyorsan elszaladtunk. Így elég későn értünk haza, gyorsan felpakoltuk a dekorációt, aztán ebédeltünk és bő egy óra sikertelen veszekedős altatás után mondtam, hogy akkor ma nincs alvás, így 15:04re a nagyok ismét jégen voltak, Mazs nem kért belőle, nekem meg eszemben sem volt erőltetni. Azért volt még egy kis mez próba...mert végre elkészültek a versenymezek, mondjuk teljesen használhatatlanok méretben, mert hogy rám jó simán az xs-es, amit kértünk, így újra kellett rendelni mindenkinek :S Hazaérve vacsiztunk, aztán meg egy kis játék.

Vicces cikket is találtam ma...avagy Na tessék még a horoszkópunk szerint is Kérjük szépen 😝 Nem is csoda, hogy folyton javítjuk a gyerekeket ha épp akarnak. (A gyerekek a horoszkópjuk szerint amúgy - Zs:Természetesen engem illet! B: Kérem szépen! Terveim vannak vele… (azonos jegy ugye) M: Esküszöm, örökké hálás leszek, ha nekem ajándékozod. )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése