2017. november 14., kedd

#20171114


Együtt vittük a törpéket és a Vörösbegyes meglepiket az oviba. Aztán a Váci úttól sétáltam befelé megint. Mindjárt kitettem a Zsebitől kapott libát a faliújságomra.  Nagyon zűrős és pörgős napokat élünk továbbra is a munkában. Ha már a kocsim szervizben és jöttek az MNB-től és egyéb parkolót nem tudtunk biztosítani, hát átadtam a helyemet...hiába no szent vagyok :P Nagyon jól esett, hogy kolléganő hozott nekem nespresso limitált kávét...egyszer beszéltünk róla, hogy van új limitált és milyen jó lenne :) Ma váratlan sikere volt a ruhámnak, pedig csak egy szürke farmer, fekete felső és egy csilli-villi boleró volt rajta.  Aztán másik kolléganővel meg tudtam beszélni, hogy elvisz a szervizhez közel, csak kicsit kell sétálnom (erre végül nem volt szükség, mert KáeM tudott jönni értem). Szép pillanat volt, hogy hívott a szerviz is...igaz azt nem tudták megmondani, hogy mennyi lesz az annyi, de legalább hívtak, hogy jól gondoltuk (gondolta KáeM) és tényleg a stabilizátor pálca rossz az autón, meg még miket csináltak-csinálnak meg és délután természetesen mehetek érte.
Miután kiváltottam és átvettem a végre megjavított és télre felkészített autót, gyorsan beugrottam játékboltba...jön a karácsony na :P Aztán gyors Aldi és Lidl, majd éppen pontosan estem be a sulihoz, hogy az angolozó nagyokat elhozzam, de jó negyed órát vártam rájuk, mert hogy késett a tanító néni, ezért tovább tartotta az órát. De legalább megnézegettem az újrahasznosítós kiállítást...az Oreo hold-fázisok volt a kedvencem. 
Apa Mazsit már korábban összeszedte és ment vele a kardiológiára, hogy tisztázódjon, hogy a csemete egészséges és a múlt héten csak mérési hiba volt a sportorvosnál. És igen...hős volt, mert volt ekg...cicás tappancsokkal, meg uh, meg úgy mindenféle vizsgálat :) Teljesen rendben van, sportolhat :)
Angol után mi természetesen haza mentünk és főztem (bableves és gőzgombóc), illetve játszottunk, amíg vártuk, hogy kapjunk infót Mazsiról, meg vártuk haza őket. Édesen izgultak a tesók is 😍
Nem mondom, hogy korán volt zuhizás, de azért belefért egy mese, meg persze altatás és fél9 felé így is lent voltunk.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése