2017. november 16., csütörtök

#20171116


Jégen talált minket a reggel természetesen. Mazsi megint előadta, hogy nem szeretne menni, aztán mikor meglátta a nagy kapusokat csak átöltözött és végig fent is maradt...kergetőzött Gábor bácsival....tündéri volt :) Gyors oviba szállítmányozás következett, nagyon ügyesen öltöznek a nagyok egyedül, ahogy előre futnak és mire odaérünk Mazsival szinte már át vannak öltözve😍 Alig jöttek vissza puszit adni, de én ennek azért nagyon örülök, mert látszik, hogy tényleg jól érzik magukat szeretik.  Azért szóltam az óvónőnek, hogy edzéssel kezdtünk, de mondta hogy nem szokott gond lenni velük ezeken a napokon sem :) Aztán be fele még gyors Lidl... hurrá játékvásár ;) Útközben beszéltem Zsebi kereszt apukájával, hogy mikor tudnak jönni, mert szegény Zsebinek a szülinapjára se tudtak... végülis abban maradtunk, hogy a két ünnep között :) Alakul ez a karácsony :) Így nyilván nem voltam be nyolcra, de 1/2 9-re azért majdnem...és még egy kis nyugdíjpénztári applikáció letöltésért csokit is kaptam ajándékba :) A meló a - mostanában - szokásos őrület volt. Hazafele még egy kör Lidl, mert leesett, hogy vacsit nem vettem (meg nutellás párnát, amit ígértem a fiúknak), s ha már akkor még egyszer megnéztem a játékokat 😉 Aztán mentem a fiukért. Itthon épp csak kipakoltunk és megvártuk apát s már indultunk is a jégre. Kisse késésben, de profik voltunk, mert mindenkit sikerült időre jéghez öltöztetni. Zsebinek kapus edzése volt. Bogyi kori-technikázott Mazsi meg ügyeskedett a kicsiknél. Aztán jó 30 perc után feladta, mikor benézett egy bíró, akivel hamar összehaverkodott. (Meccs volt a centeren) Amikor mentünk öltözni bekopogott a birok öltözőjébe és ott mind a hármat az ujja köré csavarta...annyira, hogy kapott egy korongot tőlük😍🏒 Aztán átöltöztettem és kicsit játszott a pálya mellett, majd úgy negyed órával a vége előtt Bogyi is lejött, hogy fáj a feje...kivételesen nem küldtem vissza...elég volt ennyi edzés mára, mire átöltöztettem már jött is Zsebike. Kocsiban kaptak kis meglepit, hazafele Mcdrive, itthon pusztítás. teregetés, kis játék...de annyira nem tudtak magukkal mit kezdeni, hogy inkább zuhiztatta őket már apa (két edzés után, ha még itthon is veszik elő az ütőket az kimeríti a nem tud mit kezdeni magával kategóriát 😖), mindenki szedett elő magának ruhát (aztán ezen kicsit módosítottam, mondván gyerekek nem papagájok...avagy kevesebb szín is elég 😂). Fogmosás után ágy, összebújás és alvás...azért nem kellett hosszan altatni őket. 
Apa indult is edzésre. Én összepakoltam a konyhát, az előszobát, a nappalit. Vasalót már nem volt kedve kapcsolni 10kor, de ami hajtogatós volt azt elintéztem. Aztán zuhi és ágy nekem is háromnegyed 11re. Mondjuk altatás után úgy megfájdult a pocakom, hogy csillagokat láttam (pedig elég jó a fájdalomtűrő képességem), remélem csak átmeneti és nem egy franko kis felfázás előfutára.
Ezt azért még megnéztem Petránál... Ebben annyira nem vagyok magyar 😂 De sok helyen tudtam bólogatni, hogy de nagyon értem miről ír :DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése