2017. november 28., kedd

#20171128Fél5 körül ébredtem. Még nem volt 5, mikor Mazs csatlakozott, de ő visszaaludt. Én nem, így amíg a fiuk aludtak én elmerültem a női táska rejtelmeiben és kitakarítottam (kerestem a pendrive-jaimat...bakker van erre magyar szó, vagy hogy kell írni???), a két táskámból (női és laptop) végül minden előkerült. Hatkor aztán neki kezdtem a reggelnek: kávé,tea, reggeli.
Nem korai, de flott oviba indulásunk volt, nagyon ügyesek voltak. Én pontos értem be,  aztán pörgettem a munkanapot (nyomtattam matricás ajándékkísérőket, mert annyira bejött tavaly, hogy idén is ilyen kértek)... még van vissza pár nap a szabiig. Megkóstoltam ezt mangós-sárkánygyümölcsös Fantát...hát, nagyon elszoktam az ilyen lónyálaktól:P Hazafelé gyors tankolás, autómosó, Kik (a Mancs őrjáratos póló már Bogyi szülinapjára...sajna itt nem volt Zsebinek méret, de majd holnap megpróbálok vadászni másik Kikben), Pepco, kis Lidl. Aztán összekaptam a fiúkat és együtt mentünk az oltóanyagért. Hazaérve kissé köcsög voltam, de Zsebivel "cipeltettem be" a karácsonyi ajándékaikat.  😂 
Aztán meglátták a Pepco csillagot (Koszi a tippet Kri😉) és akkor már előkerestem az ő hópelyheiket is. Előkészítettem a vacsit, majd felvonultunk beüzemelni és felszerelni a benti dekorvilágítást...közben hazaért szegény apa is (elkapott valami betegséget), mindjárt be is fogtuk ,mert Bogyi hópelyhe lekapcsolhatatlan volt. Szerencsére tudta javítani. Aztán vacsiztattam a gyerekeket (pirítós fetakrémmel/lekvárral), illetve elpakoltam az ovis cuccot, elő a holnapi ruhákat (nekik és magamnak). Apa kezdte a zuhit Mazsival, Bogyóval...Zsebi még nyammogott a vacsin. Fogmosás és játékkészítés után jött a mese (Köszi a fotót Zsebi😘), majd miután elaludtak (fél9re) megcsináltam magunknak is a gyrost, addig KáeM lezuhizott, én meg vacsi után tettem ezt magammal, de negyed 10-re mi is ágyban voltunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése