2017. november 30., csütörtök

#20171130
A havas hajnal is a jégen ért minket természetesen. Aztán vittem oviba a fiúkat én nem tudom mi volt ma közlekedéssel, hogy a havas eső vagy csak úgy egyáltalán csütörtök, de katasztrófa volt el is késtem😔
Pörgős volt a munkalap mert holnaptól szabin a főnökasszony és majd csak a karácsonyi ajándékozásra a tér vissza. De azért el tudtam jönni szerencsére korábban, mondjuk elszaladtam hogy gyorsan fölveszem a csomagomat a Mall.hu-ban, hát az a 10 perces történet kerek egy órát tartott (és akkor nem számolom a parkolásos kavargásomat), de ha már a Westendnél voltam legalább vettem kávét is. Hazafelé nagyon gyors kanyar a Lidlben, aztán már suhantam és az ovihoz hogy ne nagyon késsek el. Végül csak pár perccel érkeztem később, így azért ott voltunk a karácsonyi kézműveskedésen. Cukik voltak a kézműveskedés alatt, élvezték bár idén is inkább az volt a sláger mint tavaly: kicsit kenjük meg a mézeskalácsot, aztán jól együk meg😂 16:30-ra ott volt apa természetesen, hát mi egy kicsit késtünk, mert mire összekaptuk magunkat, meg át verekedtünk a tömegen az oviból ki fele az azért nem volt egyszerű (bevallom én nem annyira élvezem ezeket a kézműveskedés dolgokat, ragasztóban úszik minden, meg nem szeretem a tömeget...még mindig). Ők mentek edzésre, én haza futottam kipakolni, halakat etetni, macskát rendezni (mellesleg a kisasszony a szívbajt hozta rám: kinyitom a fürdőszoba ajtót és nincs sehol, aztán kiderült, hogy pont kilógott a lábam mellett én meg fönt kerestem a macska várban). Aztán befutottam a Pepcoba vállfáért és ha már ott jártam vettem nekik egy-egy tartalékos kabátot, mert ma is csurom vizes lett a kabátjuk, arról nem is beszélve hogy full retkes is... És hát mostanában nem vagyunk még annyit se otthon hogy gyorsan kimossam- megszárítsam őket a szárítógéppel, nem hogy magában. Nyilván nem verhetetlen minőségek ezek a kabátok 2190/db áron, de pont jók lesznek tartalékosnak. (azért azt bevallom azt hittem az óvónőknek több eszük van és nem full vizesen kapjuk haza a gyerekeket, de a kabát a cipő a kinti nadrág a kesztyű, sapka még talán a sál is. :() 
Kicsit paráztam, hogy hol lesz parkolóm a Gittegyleti ülésre, de szerencsém volt....a kézműveskedős pocsolya parkolóm még mindig vagy ismét szabad volt. Az előadás maga korrektebb volt, mint gondoltam. Csináltam egy kis jegyzetet belőle. Egyébként nem mondott sok újat, de legalább időben tartotta magát mindenki és még az edzés végre is odaértem, pont tudtam segíteni nekik vetkőzni. :) Itthon aztán kalácsos villám vacsi, majd zuhi és fekvés. KáeM nem is tudott maradni végig altatni, de nem sokat kellett egyedül altatni őket, szerencsére eléggé kimerítette őket a mai nap.  
Miután kidőltek nekiálltam az adventi naptárakat összerakni ;) Meg a kabátokra neveket tenni. Aztán zuhi és még egy manikűr-pedikűr alvás előtt...még éppen nem aludtam, mikor KáeM hazaért, mondjuk csak pár mondatot beszélgettünk.

Ez meg Virágnál tetszett mert több ponton összecsengett magammal (nagyon igyekszem a holt időket kihasználni velünk...amióta hokiznak még inkább), s meg a mai előadáshoz is kapcsolódott több pontja is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése