2017. november 15., szerda

Leveles tésztás pizzás csiga

Gondoltam az édes finomság mellé kellene azért valami sós is, így villám pizzás csigák készültek. Döbbenetesen finomak lettek. És még langyosan elfogyott a nagy része. Valójában nem is recept, csak leírás, meg ötletadó egyébként, mert nyilván mindenki úgy csinálja és azzal tölti amihez kedve van. 
(Az a kettő, ami nem, azt másnap ebédre ettem meg és hidegen is ehető volt, bár messze nem annyira finom, mint langyosan.)



Leveles tésztás pizzás csiga
Leveles tészta (light Lidlből nálam)
Pizzakrém
Csemege karaj
Szeletelt sajt
Reszelt sajt
A leveles tésztát kiterítettem, megkentem pizzaszósszal, ráfektettem a karaj szeleteket, erre jött a sajt, majd feltekertem (nem volt ez olyan egyszerű, mint hittem, mert kicsit keményebb volt a sajt, mint gondoltam.) Felkarikáztam nagyjából 2cm-es szeletekre, majd kicsit javítottam a tekerés minőségén a tepsibe sorakoztatáskor, ezután még megszórtam reszelt sajttal és a meleg sütőbe dugtam (200 fok légkeverés). A sajt pirulásig sütöttem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése