2017. december 1., péntek

#20171201


Adventi naptáras boldogsággal indult a napjuk. Mazsi cukker módon kikészítette a lépcsőre minden vitaminjait, aztán persze boldogok voltak az új kabáttól is :D
A munkanapom a kollégák karácsonyi ajándéknak készítésével telt…egyenlőre a szerkesztéssel és kivágással, a csomagolást szerintem itthon fogom csinálni, mert nem szeretnék lebukni. Még ma befutott a boss a szabadsága ellenére egy adag ajándékkal, ami megy a csomagokba (még nyomtattam neki, meg összedobtam egy kis nasi csomagot is, mert éppen kaptunk csomó finomságot a ma egy éves Erste jubileumát ünneplő kolléganőtől). Mindenki csomagjába kerül egy karácsonyfa jókívánságokból és köszönetből, rajta díszként kékben három szót a főnénitől…amit ő a legjobban értékel adott kollégában. Mivel az én három szavamat nem árulta el, hát feltettem a sajátomra díszként a három becenevet :) Egyébként a fákat ezen a weboldalon készítettem el. 
Hazafele felköszöntöttem a kicsik keresztapukáját :D Aztán edzés, posta, Pepco, Tesco (Mire odaértem, KáeM már végzett is a vizsgával és indult hazafelé)....kissé megcsúszva jóval később értem a fiukért, mint szerettem volna, de még így is nehéz volt elszakadni az ovitól. Itthon jegeztek kicsit kint, addig én szellőztettem és bepakoltam. Aztán pecsételtek (rendetlenkedtek) a fenti adventi kalendáriummal. Mire elpakoltam, már haza is ért apa.  Gyorsan próbáltam kicsit javítani a fenti adventin. Aztán tálaltam a vacsit (mi felnőttek reggeli óta nemigen ettünk). (Bőgér-tatár, fiuknak fánk a Tescobol), közben Télapu...imádom, amilyen áhítattal nézik. Aztán első angyalka naptár feladatoztunk...csillámtetkó karácsonyi/téli style. Utána zuhi, fogmosás, adventi mese: Zsebi apával olvasást tanulva, a kicsik velem. Aztán volt úgy negyed óra hiszti Mazsi részéről, hogy hol alszik ő és hol a párásító, de végül mind a ketten Bogyónál aludtak 😂 Fél kilencre béke volt. Villám tempóban tűzoltó pakoltam a konyhában, bekészítettem a holnapi naptárat (át is kereteztem mert a méregdrága keret csak akasztós volt😖). Teregetnem már nem kellett mert KáeM megcsinálta, amíg fürdettem.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése