2017. december 2., szombat

#20171202


Jégen indult a nap, kicsit korán is értünk oda, ezért belefért két léghoki meccs is. A nagyok végig, Zsebi úgy a felétől kapusban, Mazsi fél órával korábban jött le. Mi toltunk egy reggelit kilátással 😂 Hazaérve a két kicsi overallba öltözött és úgy ment ki, Zsebi nem, de ő is kint játszott. Aztán mire Zsebi is beöltözött, addigra a kicsiket be kellett parancsolni (a homokozónál felgyűlt vízben áztatták a ruhájukat. Zsebi így még egészen sokáig kint maradt egyedül játszani...jégből építkezni. Apa akváriumozott én indítottam az ebédet, begyúrtam a mézes kalácsot. Aztán bejött Zsebi is és néztek mesét, majd játszottak. Én menüt terveztem, naptárat töltöttem ki, KáeM szétszerelte a szobabicajt és felvittük a padlásra. S ha már nekiálltunk szétbombáztuk a nappalit😂 Nem végeztünk ebéd előtt, így megszakítottuk az ebéddel, majd a pihenéssel (a trió együtt). Kicsik mint egy fél órát aludtak csak, de nagyjából csendben voltak. 
Délután készre takarítottam a nappalit, előkészítettem varrásra a kapussisak táskáját, aztán apa lecsapott rá és megvarrta...én addig gyorsan Zsebi egyik bugyiját (kb. fél éve várt erre a pár öltésre 😳). Aztán előkészítettem a mézeskalácsozást. Nem voltam szerencsés nem lett túl jó a tésztám...törött nagyon :( A kész süti finom lett...jaa a dekorcukor elolvad 😂 Utána csináltam vacsit, elpakoltam, ettünk és elkezdtük a puzzle-t...3000 darab, mondjuk nem sokáig jutottunk csak néhány szélet és már összerakott darabot tettünk ki...meglátjuk meddig tart. Utána lezuhiztattam őket, fogat mostak, elolvastam a napi adventi mesét, meg Zsebi kedvedéért a tegnapit, mert az neki kimaradt.

És már megint egy jó cikk Petránál...azzal hogy mások vagyunk, nyilván más a fontos mindenkinek...de én sem vagyok hajlandó szétstresszelni magam a karácsonyon, még így sem, hogy mi vagyunk a vendéglátók 😂🎄 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése