2017. december 5., kedd

#20171205


5:20kor kelt Mazsika, apa ment föl érte, de aztán én kuckóztam vele a nappaliban. Hat előtt pár perccel nekiálltam a reggelnek...csak szokásosan: kávé, tea, gyógyszerek-vitaminok, reggeli. Öltöztem és Mazsit is közben felöltöztettem. Aztán apa kávézás után felöltöztette a nagyokat, bezárta a macskát, én programoztam mosást, kipakoltam a kocsimba. Addig pulcsit is húztak apai segédlettel, aztán még tudtak kicsit játszani...be is terítették a gyerekszobákat plüss állatokkal. (Mi puffogós reggelt játszottunk...első körben nem szólt hozzám miután felkelt, aztán jött valami videót mutatni, amire mondtam hogy éppen nem érek rá, erre meg megsértődött...mikor meg közöltem, hogy ébredés óta nem beszel velem végképp...később mondtam hogy na most jöhet a videó...akkor persze már nem akarta megmutatni)
A melóban millió kilóméter irattározást intéztem az egyik kolléganővel, meg olvasgattam jópofa szövegeket. 
Hazafele villám Pepco...majd majdnem Tesco...de kifordultam, mert annyian voltak. Itthon összepakoltam az oltóanyagokat, iPadokat, fájdalom díjakat, aztán pont megérkezett KáeM és indultunk is a fiukért. Pont pontosak voltunk, de vártunk úgy 10 percet...a hiszti mondjuk már a kocsiban kezdődött, csak Mazs nem nyomta. Az oltást apa kezdte, majd én. Aztán az ígérettel ellentétben nem Mazsi, hanem Zsebi...én kivonultam a kicsikkel. Mazsi volt a második, majd Bogyi velem, de nagyon durva volt...szétrúgta a lábamat. Persze a műsor ellenére mindenki megkapta a fájdalom díjat. 
Hazaérve kipucolták a csizmákat, a mieinket is. Én elpakoltam a leszkandalló körül még a kémény lyukat takaró képet is leszedtem, készítettünk kekszet, répát, tejet. Aztán teregettem (most fent), hogy legyen helye a Mikunak dolgozni, KáeM kimosta a hokicuccait. Aztán végülis megmutatta a reggeli videót: avagy hallgattuk a hallhatatlant 😂 Utána pakoltam ki vacsit...csak hideget mert nem volt ihlet.
Vacsi után amíg apa zuhiztatta őket, én elrámoltam a gyerekszobákat (bár már apa is rámolta előttem), készítettem ruhákat, bepakoltam a mosást. És agyaltam hogy honnan mindenhonnan kell előpakolnom a Miku cuccokat😂
Mese egyszer a mai és egyszer a tegnapi angolul és magyarul...mondjuk csak félig. Nyilván baromi nehezen ment az altatás-elalvás...iszonyatos Mikulás pörgésben voltak. Bogyi elmondta ezt a verset, de ő aludt el leghamarabb 9 előtt valamivel, de Mazsi még beprobalálkozott egy leszökéssel, pedig úgy jöttem ki tőle hogy azt hittem alszik 😳 Fél 11-kor...mikor már Mikuban nyomultam javában, még rohangált fent. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése