2017. december 8., péntek

#20171208Szokásosan indult a reggel, annyiban, hogy kipakoltam a sok szemetet a kocsimból....egy fokkal jobb lett, de elő van irányozva a szabadásra a nagytakarítás is, mert a benne lévő morzsából több család jóllakna :( Aztán itthon felejtettük a fiúkat anyósommal...örültek, valahol számítottak is rá, mert társasoztak készülődés helyett, de azért Zs müsorozott is kicsit a tegnap bent felejtett játékok miatt. Én beugrottam Lidlbe reggeliért, s arra értem be hogy az asztalomnál mókol a főninéni és ajándék is van ott. Kiderült Párizsból hozta nekem a kari ajis sztroriért. Aztán végül a nap többi része is az ajandékozás jegyében telt. Meg ugye karácsonyi ebéd a Kéhliben....ami kissé elhúzódott. Utána vissza és még karácsonyozás a bossal is (ajándékeső volt ma na :)). Utána haza...valamivel 5 után érkeztem, fiúk megkapták a túrógombócót, amit a Kéhliben csomagoltattam nekik, mert volt, aki egyáltalán nem kérte.  
Kicsit lepakoltam, aztan indultunk is KáeMmel postára, majd vacsizni Wanghoz. Menet közben lőttem egy képet a munkahelyem dekorjáról...valahogy minden évben esőben sikerül lefotózni 😂 Wangtól hazafelé ismét Lidl (gatyót kerestem, de már nem volt méret...kár hogy csak egyet vettem), ahol összfutottunk régi lakásunk új tulajdonosaival...jaj annyira cuki az egész család :)  Aztán itthon összeraktam, becsomagoltam és feliratoztam a cipősdobozt. Előkészítettem a miku sapkákat és a korikat holnapra mindenkinek😉 Angyalka naptart is töltöttem, aztán zuhi és ágy. 

Fiuk Imamáztak ma: voltak tescoban reggeliért, aztán facetime főztünk -na jó sütőt kapcsoltunk, aludtak is, hópelyhet is vágtak az angyalka naptár szerint, örömködtek, mikor hazaertem, aztan nem bánták,  hogy újra megyünk, és mikor 20:20ra hazaértünk már csend és béke volt odafent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése