2017. december 20., szerda

#20171220

Bár Mazsi kivételesen nem csattogott le 4kor én valamiért mégis felébredtem. Így tovább ismerkedtem az új kispajtásommal. Pakoltam rá appokat, rendszereztem, kutakodtam.
Fél 6 magasságában hallottam, hogy Mazs elkezd matatni az ajtóval,de nem sikerült neki egyedül kinyitni így mentem segíteni. Meglepő módon első útja nem az angyalka naptárhoz vezetett. Kért mesét és csak úgy 10 perc után - sőt kérdezés után - ment oda megnézni és kivenni a csokit.
Nem siettük el az ovi dolgot 8kor indultunk otthonról. Beadtuk az ajit. Julika nénit mindjárt meg is köszöntötték. Utána rögtön az Auchanba vettük irányt, hogy megússzuk a későbbi tömeget. Hát a pénztárra így is vártunk jó negyed órát (mondjuk ki is fogtunk egy jó lassú pénztárost.) Utána gyors reggeli a kfcben, aztán telefon fólia próbálkozás..sikertelenül. Majd haza.
Itthon aztán kicsit pakoltunk kuckóztunk, megdumáltam az angyalkával, hogy ma is legyen szédült. Telepítettem tesztelgettem a telefont. KáeM írta a beadandóját. Elrámoltam a hálóban meg ki is takarítottam, aztán tálaltam "ebédet". Kicsit még néztünk filmet, aztán mentünk is a fiúkért az angolra. (Meg előtte még az oviba összeszedni a cuccaikat.)


Annyira jól megbeszéltem az óvónénikkel, hogy akkor ne szóljanak nekik, mert meglepi lenne, hogy holnap és holnapután már nem mennek oviba, naná hogy szóltak nekik. Majdnem minden cuccot át is cipeltek angolra...ami azért nem volt kevés, tekintettel az ágyneműhúzásra. Na mindegy. Mentünk a cuccok után :P Mónika néninek is vittünk egy kis karácsonyi csomagot. Nagyon örült neki :) Hazaérve a fiúk rögtön kiszúrták, hogy angyalka megint szédült volt. De inkább a tegnapi kincsvadászatot játszották újra...nem teljesen értették, hogy ennek ebben a formában nem igazán van értelme, meg azt sem, hogy melyik kártyának hová kéne kerülnie. Aztán mégis játszottunk egy kis memoryt. Közben meg rám írt Szilvi néni, hogy köszönik a karácsonyi ajándékot és hát felhasználnák a 15 perc karácsonyos ötletet. :)
Amíg én bingóztam a fiúkkal addig apa írta a házi dolgozatát, meg akváriumozott is egy adagot. Mikor picit elvonultak játszani a fiúk, néztem nekik másik fajta kincsvadász játékot, aztán kicsit össze is mordultunk, mert nem ugrottam azonnal az etessem meg a gyerekeket dologra. Aztán amíg adtam nekik vacsit (gabonapelyhet ettek) addig KáeM már elkezdett pakolni a hotspoton 🤣 én meg a konyhában rámoltam egy adagot már...jut még takarítás holnapra is, de már lesz segítségem 😁 Vacsi után KáeM zuhanyoztatta a fiúkat, én készítettem ki ruhát, meg kipakoltam a mosógépet. Esti mese és altatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése