2017. december 1., péntek

Advent - 2017

Miután már részleteztem az adventi élménynaptárunkat, gondoltam írok a többiről is, ahogy szoktam. Bár idén - finoman szólva -  nem siettem el semmit, lévén tegnap este véglegesítettem a történetet.

És a fenti pecsétes sztori még nem is látszik a képen:P

Fentre ismét díszíthető karácsonyfa került....a tavalyi sablon alapján, legalábbis a fa ugyanaz - mondjuk idén számok nélkül, csak most a matricák helyett pecsétek kerültek a kis zsebekbe...Aldiban vettem a pecséteket is és tárolót is. Azért sötétben alvó gyerekek mellett ragasztani az ajtójukra nem volt semmi élmény...de egész egyenesek lettek, mint ma reggel kiderült. Lent az angyalka naptárhoz csaptam hozzá a csokis naptárat is...idén nem volt rá nagy igény, Zsebi többször is mondta, hogy ő csak angyalka naptárat kér...lehetőleg csak magának, de megdumáltuk, hogy jó lesz az közösben. És azért lesz csoki is. Idén nem kész csokis naptár lett, hanem készítettem (varrtam) egy darab kis kék zsákot, ragasztottam rá egy filc angyalkát és idén fekvő formátummá, kétcsipeszessé dolgoztam át a csíptetős mókát ;)


Beizzítottam estére az iPadokon az adventi meséket....jövőre lehet, hogy újat kéne találni, bár még nem tudhatom, hogy unalmasnak találják-e, végülis APG-t sem unják (sajnos :P)Ma reggel aztán volt boldogság...a fenti pecsétekből Mazsi mindjárt 3-at is bepecsételt, így kellett kicsit mesélnem róla, hogy ez nem így megy :P Lent azért boldogság volt a csoki is és persze az első angyalka feladatunk is :D Majd jövök beszámolóval, hogy melyik napra mi jutott és mennyire volt siker.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése