2018. január 3., szerda

#20180103

Teljesen normál időben indult a nap, immár teljesen visszatérve a dolgos hétköznapokba. Mazsika 5 után valamivel csatlakozott hozzánk, de még bő egy órát aludt az ágyunkban. Én már keltem és készülődtem. Tök jó időben sikerült indulni, és érkezni az ovihoz. Mondjuk a kinti nadrágot elfelejtettem a fiúknak, de vészmegoldással sikerült kezelni a helyzetet. Hihetetlenül gyér volt a forgalom, már 8 előtt a helyemen voltam az idő közben szépségesen kinyílt orchideám fogadott, és indult is a munkanap. Beszélgetéssel, élménybeszámolóval nyilván, de azért jött irattárazós feladat is, meg volt 131 olvasatlan e-mailem is. És mondjuk a gépeimet is időbe telt életre lehelni. 
A munkanap maga végül kellemesen pörgősre sikeredett, de azért tudtam kicsit Bogyi születésnapjával is foglalkozni. Hazafelé tankoltam, meg Auchan kör (gyógyszertár, Biotech, Auchan maga és party kellék bolt) névnapi és szülinapi előkészületek, meg szivecskés túró rudi:) Aztán hazajöttem, lepakoltam, eldugtam, amit el kellett, tergettem egyet, etettem halakat, és indultam angolra a törpökért. 

Esőben a kis esernyőikkel sétáltak a kocsihoz (még jó, hogy eszembe jutott elvinni). A kocsiban megették a túró rudit, itthon ittak egy-egy gyümipürét....Bogyi a tiltásom ellenére evett egy epres piskótát (tejkrémest szeretett volna, de nem kapott, ezt meg találta). Mazsira rápróbáltam a kesztyűt...elsőre nagyon tetszett neki, aztán mondta, hogy nem jó, de szerintem tökéletes (5 ujjas síkesztyű, egy kolléganőmmel rendeltük HundMből, mert eddig ilyen kis méretben sehol sem találtam 5 ujjas verziót). Közben apa is hazaért, elpakolta a hokicuccot, én készítettem a vacsorát (sült hurka-kolbász, meg még maradt tegnapról brokkoli - alias zöld flamó - krémleves a fiúknak). Az ehetetlen kolbász helyett a fiúk kaptak virslit müzlit, aztán zuhany, fogmosás.. Bogyó műsor, a másik kettőnek külön mese az ágyukban Zsnek én Mazsinak meg apa. Aztán B is lehiggadt, így mindenkit sikerült nagyjából fél9re elaltatni. Zuhanyoztunk mi is, aztán filmet néztünk (Harry Potter első rész 4k), meg netezgettünk (Pl. ilyet olvastam az elvek meg a gyerekek kapcsolata:) ) még kicsit. Aztán Mazsinak volt egy kis műsora, ami után már nem folytattuk a filmet, inkább aludtunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése