2018. január 4., csütörtök

#20180104

Majdnem szokásosan indult a nap azzal a kivétellel, hogy már reggel köszöntöttek a fiúk :) Én keltem elsőnek, s már készen volt a kávé, mikor Mazsi csatlakozott hozzám. Nagyon jó időben sikerült indulni is és az oviban is minden flottul ment, így ismét 8 előtt bent voltam már. Mindjárt tálaltam is a a sütit a kollégáknak és beszélgettünk is egy jót, így a főnök asszonyom ajándéka is meglepiként kerülhetett az asztalomra. Dolgos munkanap volt, minden szempontból ;) És még babáztam is, sőt az éves üzemorvosi vizsgálatot is letudtam...cuki volt a doktornéni, egyrészt mindjárt felköszöntött mikor beléptem, másrészt kissé megszeppent a ruhámon, hogy miként tudjuk megoldani, hogy csak a felső testem legyen hozzáférhető (simán :P). Hazafelé beugrottam Aldiba, hogy vegyek alapanyagot a vacsorához, aztán négy után pár perccel már az oviban voltam...Zsebi már az ablakból észrevett, így mire felértem, már össze is pakolta a cuccukat..Mazsi ellenben a szivacs kockákból épített trónján ücsörgött és csak akkor vett észre, mikor az óvónéni szólt neki 😍


Hazaérve a fiúk még kint maradtak kicsit játszani, kértek lámpákat és azzal mókáztak. Aztán üdvözölték a szomszéd fiúkat és csak utána sikerült becsalnom őket, akkor megkaptam Zsebi ajándékait....szépeket rajzolt nekem az oviban. Éppen álltam neki a vacsorának, amikor megérkezett apa....hát csodás köszöntést rittyentett nekem. A fiúktól kis tulipános csokrokat kaptam, tőle pedig csodás vörösrózsásas és szívecskés lufit. És intézett tiramisus tortát is 😍 Szóval szuper dupla 18-as születésnapom volt....köszönöm.


Vacsira elmaradhatatlanul rántott sajt készült (még mindig a kedvencem), meg egy kis rántott pulykamell is, hozzá sült krumpli és wokos zöldségek, fetás mártogatós...stb. Míg elpakoltam a konyhát, a fiúk még tudtak kicsit mesét nézni, aztán mentünk fel, hogy tudjanak kádazni. Készítettem ruhát, meg bepakoltam a mosógépet, lefürdettem őket, beszélgettem kicsit az anyukámmal, aztán mese...ma éppen mindenkinek külön a saját ágyában (Zsebivel Vadadi Adrienn-t, meg Nagy Natália Nap szülinapját olvassuk, Bogyó és Mazsi még mindig Bartos Erika bűvöletében él :)). Aztán altatás, utána KáeM összeszedte magát és indult hokizni, én még kicsit dolgoztam Bogyi szülinapján, meg köszöngettem a FB-on. Most meg még kicsit írok blogot...van pótolnivaló elmaradásom, aztán szunya, mert holnap is kelni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése