2018. január 5., péntek

#20180105

Kicsit később keltem, mint szoktam. Kétszer is rányomtam az 5 perces szundira. Mondjuk Mazsi 4-től nálunk volt és 5től átvonult a nappaliba (ahol még belealudt az iPadozásba kicsit), és hát későn is feküdtünk. Zsebi csatlakozott a reggelhez, így ő készítette a kávét és a szendvicsekbe is besegített. Aztán kissé nehézkesebben ment az öltözés, mint a hét korábbi napjain, de így is jó időben indultunk. Ismét 4 gyereket kísértem az oviba...a parkolóban csatlakozott hozzánk az egyik kis pajtás. :) Cukik voltak, simán masíroztak be az összevont csoportba. Bogyi mindjárt elkérte a Logicot.....hát akkor újra elővehetjük itthon is :) A forgalom továbbra sem jelentős, így megint 8 előtt bent voltam. Szivárvány fogadott...mondjuk mire lepakoltam és lefotóztam volna, már eltűnt. De ettől még mosolyogva indult a nap.


Leszedtem a karácsonyfát, meg mókáztam egy jó adag zip és excel file-al, de azért tudtam Bogyika szülinapjával is kicsit foglalkozni megint...lassan összeáll végre. Sőt még intéztem neki plusz vendéget, mert tegnap este esett le neki, hogy aktuális szerelmét elfelejtette felírni a vendéglistára :P
Gyors utam volt hazafelé, így KáeM nem sokkal előzött meg. Összebújtunk, aztán beszaladtunk Tescoba, majd a fiúk ért. Így kB egy órájuk volt játszani. Én készítettem teát, KáeM leszedte kint a, fényeket, meg elkezdte leszedni a fát, ebbe aztán mi is csatlakoztunk. Meg kiteregettem nagyjából és már indultunk is edzésre.
Döbbenetes látvány fogadott 17: 30kor az öltöző dugig volt... Máskor ilyen érkezésssel dobogósak szoktunk lenni. Azért szorítottak a triónknak egy dupla helyet. Bogyival gyorsan kiosztottuk a meghívókat. A két nagy öltöztetésében még segítettem, aztán leléptem edzésre. Jó kemény órát tartott Ági. Mikor vissza értem pont jött le Mazsi, s mire átöltöztettem a többiek is. Öltözés, beszélgetés, aztán vacsi szerzés az mc-ben, végül itthon evészet, zuhi és kollektív ágyba zuhanás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése