2018. január 7., vasárnap

#20180107

Mozgalmas éjszaka után, 6kor kelés volt, és fél7kor már indultak is a hokisok. Tatabányára mentek a csapatbusszal...igen Zsebi és Bogyi is apával. Mazsival ketten maradtunk. Megittam a kávét, Mazsika is reggelizett....aztán elindultunk egy vásárlós körre: Lidl és Auchan. Nagyon szépen viselkedett (Kérte, hogy vehessen virágot a névnaposoknak és ügyesen választott házi kupás ajándékokat és teljesen korrekten tudomásul vette, hogy a saját szurkolói díját is csak délután bonthatja ki...amúgy végig énekelte a Vasas dalokat :)) , az Auchanban unta már a sorban állást, de amúgy nem volt vele gond. Még az autópálya matricámat is sikerült elintézni...mikor mentünk be az Auchanba senki nem volt éppen a pultnál, így ezt remek alkalomnak éreztem. Aztán itthon kipakoltunk, kicsit nézett mesét, de főleg és leginkább nekem segített. Készültünk holnapra ;) Meg Bogyó jövő vasárnap esedékes születésnap bulijára is. Illetve persze főztünk mára is vacsit (spagettit kértek a meccsezők). Mi pizzát ebédeltünk. Nem mondom, hogy maradéktalanul elbűvölt a hátsó kertszomszéd, mikor fél12kor jött rá, hogy tetőfedhetnék-e van....de cukin integetett Mazsinak, aki csápolt neki az ablakból, és 15 perc alatt a zajongás ellenére is sikerült elaltatnom Mazsit.


Amíg aludt, addig megcsináltam a névnaposokat hazaváró asztalt, befejeztem a holnapi előkészületeket, megtöltöttem a linzereket, és vasaltam is kicsit.
Pont mikor végeztem a vasalással érkeztek haza a nagyok, és éppen ahogy indultam Bogyinak ajtót nyitni jött szembe Mazsi a lépcsőn. :)
Névnapoztunk, osztottam házi kupát (Bogyit nem is érdekelte, annyira lefoglalta a névnapi ajándéka), aztán ettünk spagettit. Megbeszéltük a meccseket...nagyon ügyesek voltak, a valóságtorzításukat pedig imádom...Bogyi mire hazaért már 6+7 gólt lőtt (nem volt egy sem...de jól korizott az új koriban), Zsebi 4 gólt kapott összesen. Ügyes volt mind a két csapat - Hajrá Vasas :D A délután ezután csendesen (és viszonylagos nyugalomban) telt, apa próbált pihenni a fiúk játszottak a konyhában, néha néztek egy-egy mesét (Pom Pom, illetve Toy Story rövid mesék mennek most nagyon). Készítettem vacsorát...mi hideget ettünk, ők ismét spagettit kértek. Aztán zuhi és altatás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése