2018. január 10., szerda

#20180110

Nem volt nyugalmas az éjszaka. Apa egy idő után kénytelen volt felmenni Mazsihoz és sajnos nem is tudott lejönni, így Zsebivel ketten maradtunk az ágyban. Ő teljesen nyugodtan aludt. A készülődés nem volt zökkenőmentes....már megint túl sokszor kellett szólni nekik, hogy készülődjenek már. S ha már többször is megkaptam Virág hírlevelében a felhívást a figyelemfejlesztő programra és ha már ebből nekünk van egy régebbi verzió (Köszi Brigi), akkor gondoltam megpróbálom velük....de azért még átnézem, hogy mit is kell csinálni és hogyan tudom időben beleszuszakolni az életünkbe.
Mikor kipakoltam a cuccot a kocsiba (mindig előbb kiviszem a táskáimat, teámat és csak utána indulunk a fiúkkal beszállni), akkor gyorsan ki is almoltam kicsit.
Az oviban sima liba volt az összevont csoport...a jelek szerint ez állandó, hogy csak fél8tól van saját óvónénink, a két kicsi megint csak dobta a puszit.


Ma kicsit kellemesebb volt a forgalom, így éppen 8 után bent is voltam...kaptam is a legújabb visszajelzős ötletből a kapunál :) A munkanap egyértelműen munkával telt...meg az asztalom rendezésével (holnap igyekszem véglegesíteni az új verziót és akkor csinálok képet is). Ma már teljesen átköltöztem a laptopra, így egyenlőre szokom és próbálok azonosulni a Windows 10 Proval, meg az Office 2013-s (7es windows és 2010-es office volt a régin).
Apa a nagyokat elvitte az oviból, hogy részt tudjanak venni az ovi korin és meg tudják mutatni mit tudnak. Vicces volt, mert ugyan megengedte nekik az edző, hogy bemenjenek középre és ott gyakoroljanak, ők inkább csinálták a kezdő gyakorlatokat. Aztán jó későn értek vissza az oviba (Mazsi nyilván eléggé szomorú volt, hogy nem mehetett, de azért kapott egy kis édes vigasztalást), innen apa még visszament dolgozni....pont szembetalálkoztunk útközben.
Hazafelé futottam egy kört a Byway-en....nem voltam túl sikeres, meg a Lidlben (ott legalább igen), aztán gyors kipakolás itthon (esernyők felmarkolása!) és irány az angolos kis csapatért. Boldogan kapták ki az ernyőket a kezemből és már rohantak is ki az esőbe :)
Hazaérve ők játszottak, én főztem (Karalábéleves, túrógombóc) és pakoltam. Mikor apa is hazaért véglegesítettem a vacsit, ettünk, aztán már mentünk is fel, mert ugye szerda este kell jól rákészülni a kemény a csütörtök hajnalra :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése