2018. január 11., csütörtök

#20180111

Biztos lesz majd egy normális éjszakánk....ha elköltöztek otthonról :P Ma éjfélkor apa ment Mazsihoz, 4kor meg én. 4:40kor meg ugye kelés, mert jégen indult a nap. Mazsi kb. semmit nem csinált...ment egy tiszteletkört, aztán hiszti, kifogások...minden :( A nagyok sem voltak éppen formában. Utána vittem őket az oviba, már éppen ott volt az Óvónénink, a héten csak Julika néni van, de így legalább tudtam vele beszélni, hogy akkor délután korán érkezem az urakért.
Ma rendezgettem az asztalomat, így ma elkészült az upgrade bejegyzés, aztán dolgoztam kicsit, de lazára vettem a figurát...a casual fridayt becseréltem egy hockey thurstdayre. :P Délig voltam ma csak bent. Hazafelé villám Auchan, aztán telefonált KáeM, hogy ebédeltem-e, mert ha nem akkor szuper, hogy ott vagyok és rendeljek egy pizzát és pont odaér mire elkészült. Nos ő előbb ért oda, mint a pizza elkészült, de finom ebédünk lett így. Itthon aztán gyorsan lepakoltunk, meg át az én kocsimból és persze a száraz edzős cipőket is felmarkoltuk. És már mentünk is a fiúkért az oviba. Ahogy megbeszéltük fél3kor nyitották nekünk a kaput és már ébren volt a srácok. Jégcentrumban öltöző kutatás, aztán öltözés. Mikor jégre kerültek derült ki, hogy nincs öltöző...bakker 12 öltözőből pont a honos csapatoknak nem jut :S Mazskó is jól bírta jégen, a többiek is. Így mondjuk nem mehettek száraz edzésre, mert már sok volt a napi edzés szám, de ezt annyira azért nem bántam, mert így volt lehetőség kicsit itthon pakolni, nekik meg játszani. Én gyorsan összekaptam a lakást, KáeM pakolta a hokicuccot, akváriumozott és kicsit próbált rápihenni a bagoly hokira :P Vacsira csevap volt és a fiúk kérésére kukoricasaláta készült mellé, meg egy kis bagett.


Igazán sikeres volt, három szem husi maradt és a salátából sem sok. És még utána a szélsők toltak gyümit is...eper és banán :) Aztán zuhizások...mondjuk Bogyi már túl volt rajta, mert szegényem szarban volt :P Meseolvasás, altatás. Zsebivel volt megint egy köröm, mert mikor feküdtem be mellé, úgy lefejelt, hogy csillagokat láttam, és kissé kifakadtam, ő meg - szokásához híven - csak azt a részét hallotta meg a mondatnak, amelyiket akarta....aka amelyiken meg tudott sértődni. De azért sikerült békében szép álmokat kívánni egymásnak. Mikor lejöttünk KáeM készülődött, én pedig elpakoltam a vacsora maradványait, meg a korábbi mosogatást. Bepakoltam a gépet....ilyen amikor bulira készül az ember :) Aztán mikor már magam voltam és végeztem a konyhával nekiálltam még az utolsó kör Bogyó szülinapos cuccnak, ma a lamináló ment sokat, de azért volt még ollózni való is :) 11ig nyomtam, elvileg minden ami készen tudott lenni készen lett. Holnap még kell két dolgot nyomtatnom és amúgy összeállt a buli. Zuhiztam, aztán bebújtam az ágyunkba, hogy kicsit online életet is éljek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése