2018. január 11., csütörtök

Munkakörnyezet upgrade 2018

Úgy látszik év elején mindig rámjön, hogy kicsit változtassak a munkakörnyezetemen...na jó, idén igazából abból indult a dolog, hogy laptopom lett az asztali gép helyett. Amitől az asztalomon nem hogy kevesebb, de több cucc lett...kábé, mint valami reptéri irányító pult :P


Továbbra sincs papír alapú asztali naptár (ezért mindenki vett magának ilyen-olyan sajátot),  részemről vettem magamnak mágneses kétheteset, nyomtattam a fali újságra havi verziót és mivel pár nap használat alapján nem volt kényelmes a kéthetes, így asztalon általánosnak, szereztem egy újsághoz csomagolt kicsit is, (éves munkaügyi naptár mindig is volt kint, ezzel még mindig sokat dolgozom).


A faliújságot is frissítettem ismét. A jelmondat maradt, csak új formátumban....és minden más ilyen jellegű sztori lekerült, csak ez az egy maradt. :) Kikerült az oklevelem...nem most, már akkor, amikor kaptam (laminálás után). Van friss telefonlista, maradt a kinek mennyi szabadság jár téma, meg egyéb okosságok is. De tavaly tavasz óta végre van kint a fiúkról is fotó...majd még tervezek hozni másikat is.


Áthelyeztem az ajtónyitós telefont, mert kényelmetlen volt annyira behajolni a nyomogatáshoz. Amúgy maradt a fehér IKEA skurar gyertyatartóra irószertartóként. A kis fiókos tároló a pepcoból van idén sikerült szürkés-fehére szerezni, ebben van a post-it, tűzőkapocs utántöltés, befőttes gumi. Az irodai egyéb kütyüs doboz ugyanaz, mint tavaly (a Tescoból van), alatta egy sima fehér tépőtömb. Mellette a tavaly idekerült orchidea, ami idénre már két szárat is növesztett és gyönyörűen kivigárgzott, mire visszatértem a hosszú karácsonyi szabadságról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése