2018. február 4., vasárnap

Miki egér születésnap - Mazsi 4.

Meghívó és dekoráció
Miután a kisebb milyen is legyen a buli keverésen túl voltunk, és tisztáztuk azt is, hogy kit is szeretne meghívni. Rányomultam a meghívó témára (meg mellékesen az ajánlható ajándékok témára is :P) Végülis halegrafx a barátom, kicsit szaszerolt rajta KáeM, én pedig feltöltöttem az adatokkal. Később itt is találtam nagyon cukit. Banner és Welcome felirat az innen mentett alap átszerkesztéséből készült. Üveg címkék és a köszi csoki  (Eddig mindig több minden volt a köszi ajándék, de mivel most Bogyinál volt első alkalommal ilyen kis témára csomagolt csoki és ez ekkora siker, hogy nem volt kérdés, csak ezt tartom meg az eddigi jó szokásból.) szintén a halegrafxról mentett cuccokból készült. A kaja cimkék egy pinteresten talált képből készültek, csak a képet találtam forrást nem. De ha már, akkor felhasználtam a poharakhoz is...simán matricás lapra nyomtattam megfelelő méretben.
Dekoráció színben a piros-fekete-sárga dominált.  


Játékok
Kevesebb játékot terveztem, mint szoktam, de elég is volt ennyi.


1. Bingo: szokásos és elmaradhatatlan. A képeket innen vételeztem, szereplőkről infokat innen, hogy azért tudjam, hogy ki kicsoda . És persze megint itt készítettem el.
2. Tedd a helyére Miki egér orrát. Egy viszonylag nagy felbontású Miki egér képet mentettem, és ezt szerkesztettem meg kicsit…aka leszedtem az orrát J Most is egy mágneses orral dolgoztunk.
3. Bowling (Innen indultam, és én szerkesztettem a kicsi fél literes kólás üvegekre méretre) A két zöld szivacslabdát a Decathlonban vettük.
4. Labirintus - Jobb lett volna egy egyszerűbb, de azért így is szerették.
5. Tánc - Klasszikus székes játék csak nyomtatott miki egér fejekkel. Mindenki kapott egy-egy fejet, amit letettünk a földre, ha megállt a zene rá kellett állni a lapra...akinek nem jutott kiesett.

Gasztronómiai kínálat
Tatár beefsteak (Bőgér), Kacsatepertőkrém (Lidl), tormás-sajtos füstölthús krém, Körözött, Fetakrém, Pirítani való kenyerek, Grissini, zöldségek és felvágottak.


A kisebb asztalon pedig: Mini hot-dog, Pattogatott kukorica, Gumi cukor, Linzer (Lidl), Maci fej chipsz

A torta az ünnepelt kérésére, számára megunhatatlanul a túrós teknős dolog, hátán Miki egérrel. Egyébként a vendégek körében is sikere volt, de azért kínáltuk a reggel érintetlenül hagyott dobos tortát is.


Összefoglaló
Klasszul sikerült kis buli volt. Egy árnyalattal azért halkabban, mint Bogyié. Pörgettem a játékokat, amennyire tudtam, nem mondom, hogy mindenkit mindenbe be tudtam vonni, de volt, aki viszont egy-egy játékot sokszor eljátszott :D
Köszi, hogy eljöttél csoki :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése