2018. március 3., szombat

Tavaszi dekoráció - 2018

Már egy ideje gyűjtögetem az idei dekorációt, meg az ötleteket, meg keresgéltem össze a tavalyit...és vártam a megfelelő pillanatot, hogy felpakoljam a helyükre őket. Hát ma úgy döntöttem, hogy nem várok tovább...avagy csakazért is tavasz és húsvét várás. 
A kapun a nyulak egy Pepcos hosszúkásból készültek...még egy jut a munkahelyemre is. A Welcome felirat Kik-es idei szerzemény, mögött a nyulak már régebbi Pepco. A bejárati ajtón a szívecske szintén Kik. 


A gyerekszobai ajtókra a tavalyi került újra...emlékeim szerint Lidl...de jövőre át kell gondolnom, mert elkezdett széttöredezni :( A gyerekszobák ablakába a tulipánok ezen ötlet alapján készültek...nem adja vissza a kép, hogy mennyire vagány, de nagyon...legalábbis nekem nagyon tetszik. A kis sárga filc nyuszik, tavalyi szezonvégi Tesco leárazásból. A kis fa ülő nyuszit - ami alig látszik a kép jobb alsó sarkában - pedig Mazsi választotta a tesóknak a Kikben. 


Update: Még került a Pepcoból egy-egy pálcikás tojásos nyuszi a fiúkhoz, illetve a sárga plüss ülő nyusziból is kapott mindenki egyet végre. ;)


A korábbi képen mini nyúl, meg az ominózus sárga nyúl ...bandáznak :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése