2018. május 6., vasárnap

Felvették :)

A beiratkozáskor az volt a mondás, hogy 2-3 héten belül kapunk értesítést levélben. Annak ellenére, hogy biztos felvétel tudatában voltam (körzetesek vagyunk ugye), már nagyon vártam a levelet (a többi suli. Ma találtam meg a postaládában....való igaz, hogy láttam tegnap a postást kézbesíteni. (nem szokatlan nála, hogy szombaton is kézbesít).


Félmeztelenül, maszatosan, de nagyon büszkén és boldogan nyitotta ki a neki címzett levelet és meg is próbálta elolvasni, de aztán végülis arra jutott, hogy gyorsabb, ha én olvasom fel neki 😍 Szóval a lényeg, hogy felvették, a levél tanulsága szerint abba az osztályba, amelyikbe szerettük volna. Május 31-én véglegesítik az osztálynévsorokat, de remélem már nem kerül át másikba. 

Hát így....szeptembertől iskolás lesz a nagyfiúnk...s bár tavaly mehetett volna, mégis nagyon örülök, hogy így döntöttünk és csak idén kezdi a sulit :) Boldogságos iskolás éveket kívánunk drága Zsebikém.

A beiratkozásról ezen a héten pénteken írtam. A 0. szülői értekezletről itt. A Bocsodáról ezen a héten pénteken, a Pipitérről pedig ezen a héten csütörtökön.

Ha nem felejtem el, be fogom még ide scannelni a véleményt, amit az oviban kaptunk a nagyfiúról...többnyire egyetértek vele, aztán van ahol nem, de amúgy ennek sem tulajdonítok komoly jelentőséget...természetes, hogy másként látják ők és másként én....másként is viselkedik :)

És nem felejtettem el :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése