2018. június 12., kedd

Ovis évzáró ajándék - 2018

Bár az ajándék nem csak a ballagóktól van, hanem az egész csoporttól, mindig egy ballagó gyerek anyukája vállalja magára....mivel nekünk most három évig van ballagó gyerekünk, hát magamra vállaltam (három évre :P)

Volt rengeteg ötletem, de kaptam a többi szülőtől is. Végülis az emlékkönyv, mint olyan lett a befutó a személyes ajándékok közül, az utalvány jellegűek közül pedig a masszázs (fontos volt, hogy helyi legyen, hogy mindenki számára könnyű legyen a megközelítés), és persze virág, mert az kell...de idén csak piciben, mert tavaly nagy volt.


Szóval az emlékkönyvhöz kértem minden szülőtől képet a csemetéről (vagy egy számot az ovis fotózás képeiből), illetve azt, hogy minden gyerek fejezze be az alábbi mondatot: Azt szeretem a halacska csoportban, hogy.... Nos ez többé kevésbé sikerült, ahol nem ott kicsit átalakítottam a szöveget, hogy passzoljon befejezésként. A papír rendelést én intéztem, aztán a nyomtatást bevállalta a fotókat is készítő apuka, majd a spirálozás ismét az én feladatom volt. Lehetett volna persze fotókönyv is...csak úgy klasszisokkal drágábban jöttünk volna ki anyagilag.


A fiúkról készült oldalakat megmutatom. A teljes név van értelemszerűen felül az eredeti oldalakon, mellette a jelük. Aztán alul a mondat befejezése. Nem azért mert én csináltam és én találtam ki, de zseniális lett....jól mutatja ezt, hogy egyrészt az ovis szülőkből is már többen jelezték, hogy szeretnének saját példányt. Illetve a kollegáim is rácuppantak, hogy az éppen búcsúzó kolléganőnek is készítsük hasonlót.  (Mellesleg az óvó nénik is külön megköszönték)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lett! Azon a mondaton, hogy es a szulok is mondtak ötleteket, felrohogtem. Nalunk lapítanak mint xar a gazban, meg az onkentes SZMK-sok is. Az meg, hogy minden szülő kuldjon kepet a gyerekerol es egy mondatot, mission impossible. Remelem a suliban nem ilyen balfek tarsasag lesz. Az egyedüli örömöm az volt hogy az ovo nenik oda-vissza voltak az ajandektol.

    VálaszTörlés